1 din 3
1
iOS 4.0.2
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Gata cu spartul temniței. A apărut 4.0.2.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

iphone_dev, membru dev-team a postat aseara pe twitter: ” iOS 4.0.2 is out. Don’t accept it! Please wait for further details”
e clar ca nu e momentul unui update, inca.

putin offtopic, ultrasn0w a primit un update tot ieri (v. 1.1-1) , e bine de facut upgrade-ul, se face din cydia.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.03.08

e safe sa se faca update direct din itunes?
a facut cineva update?
e nevoie de jailbreak sau e in continuare ok?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Ai citit postul meu de mai sus? in cazul in care ai sau vrei jailbreak si unlock NU e safe…, cel putin nu inca. in cazul in care esti liber de retea si ai iphone activat oficial go for it, desi nu e mare branza update-ul…

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09
h3llboy - 12 August 2010 01:46 PM

Ai citit postul meu de mai sus? in cazul in care ai sau vrei jailbreak si unlock NU e safe…, cel putin nu inca. in cazul in care esti liber de retea si ai iphone activat oficial go for it, desi nu e mare branza update-ul…

Eu ramin la 4.0.1 cu JB!

Dar am conectat telefonul azi la itunes si imi povestea de ceva carier information update. stie cineva care ii povestea cu un astfel de update ? este prima data cind vad asaceva !

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 04.08.10
radon4sm - 18 August 2010 02:51 PM
h3llboy - 12 August 2010 01:46 PM

Eu ramin la 4.0.1 cu JB!

Dar am conectat telefonul azi la itunes si imi povestea de ceva carier information update. stie cineva care ii povestea cu un astfel de update ? este prima data cind vad asaceva !

Am vazut si eu chestia aia.
Am gasit asta pe net, da nu sunt sigur ca este acelasi lucru, fiind scris prin 2009:

“iTunes has started delivering a carrier update that will support the use of 3G iPhones with the MicroCell device.

Carrier updates are files that include settings which tell the iPhone how to connect to the cellular network and where to look for data such as maps, stocks, and weather. The AT&T MicroCell will require a broadband Internet connection, GPS reception, and will provide support for up to ten 3G mobile devices (even if they’re not iPhones). If you’re in the middle of a call and leave the area covered by the MicroCell, your signal will automatically be switched to the closest cell tower without interruption.”

Dar se pare ca ar actualiza si baseband-ul, asa ca cei fara factory unlocked ar trebui sa stea de-o parte.
Daca ma insel, va rog, contraziceti-ma.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu i-am dat OK si merje OK (3GS jb/ul pe 4.0.1).

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.06.09

Am primit si eu marti mesaj cu carrier data update din senin. De atunci nu se mai conecteaza la internet deloc. Precizez ca nu am jailbreak. Ce pot sa fac?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pai suna la Orange si fa scandal.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
mikeee - 18 August 2010 10:23 PM

Am primit si eu marti mesaj cu carrier data update din senin. De atunci nu se mai conecteaza la internet deloc. Precizez ca nu am jailbreak. Ce pot sa fac?

Multumesc.

hmmm… nasoala treaba ! eu sunt si plecat din tzara si tot ma bate gindul sa imi fac un update la carier dar ... dupa prima problema semnalata de tine, imi fac deja griji !

mai are cineva astfel de probleme ?

Semnătură 

apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07

Multumesc.

Si eu am avut aceiasi problema de ieri. Am fost la Orange Shop si mi`au facut o Resetare de Servicii. Dupa 15 min am restartat telefonul si a inceput sa mearga netul.

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
chupakbra - 19 August 2010 08:38 AM

Multumesc.

Si eu am avut aceiasi problema de ieri. Am fost la Orange Shop si mi`au facut o Resetare de Servicii. Dupa 15 min am restartat telefonul si a inceput sa mearga netul.

Resetare de servicii la ei in sistem sau la tine pe iPhone ?

Semnătură 

apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 03.09.06

Multumesc.

Te duci la un Orange shop si nu pleci de acolo pana nu iti rezolva problema. Insisti sa ti-o rezolve daca spun ca nu stiu cum sau ca nu se poate.

Alternativa este sa suni la 408 si sa astepti cu orele pentru ca nu raspunde nimeni la serviciul respectiv. Am sunat la 408 timp de 3 ore in ultimele 24 si nu raspunde nimeni, asa ca te sfatuiesc sa mergi la un Orange shop smile.

Semnătură 

MacBook Pro 7,1 Intel Core2 Duo 2,4GHz, 8Gb DDR3, 500 Gb WD Blue
iPad 3 32 Gb
iPhone 5 32 Gb, iPhone 3Gs 16Gb

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: San Diego, CA
Macuser din: 14.07.07
radon4sm - 19 August 2010 09:20 AM

Multumesc.

De la ei din sistem, ca din telefon am incercat si eu si nu am reusit!

Semnătură 

Once you go you never go back!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
chupakbra - 19 August 2010 11:13 AM
radon4sm - 19 August 2010 09:20 AM

Multumesc.

De la ei din sistem, ca din telefon am incercat si eu si nu am reusit!

Cica ideea e alta, exista un apn nou pt iphone, ca sa poti folosi si protocolul wap (habar nu am pt ce anume) si de aia exista si aceste carier settings ! Asta este orange insider info, primit pe mail !

Semnătură 

apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 25.06.09
branix - 19 August 2010 09:22 AM

Multumesc.

Te duci la un Orange shop si nu pleci de acolo pana nu iti rezolva problema. Insisti sa ti-o rezolve daca spun ca nu stiu cum sau ca nu se poate.

Alternativa este sa suni la 408 si sa astepti cu orele pentru ca nu raspunde nimeni la serviciul respectiv. Am sunat la 408 timp de 3 ore in ultimele 24 si nu raspunde nimeni, asa ca te sfatuiesc sa mergi la un Orange shop smile.

Am facut restore pentru ca nu aveam nimic important pe telefon si acum nu mai sunt probleme.

1 din 3
1