1 din 2
1
iWork 09
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.07.10

Dupa expirarea celor 30 de zile de trial a iWork09 pot sa reinstalez din nou si sa folosesc inca 30 de zile programul,
sau trebuie cumparat ?

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07

tare asta!

acum, serios: cred ca va trebui sa-l cumperi, daca vrei sa-l folosesti in continuare.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

trebuie cumparat. daca insa reinstalezi sistemul de operare, merge din nou versiunea demo!

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

smileparcă văd:
te vor intreba prietenii ce faci? si tu in loc sa spui ca lucrezi diverse chestii le vei zice ca iti instalezi iar sistemul!
- IAR!?!

smile dupa 5-6 ori vei fi poreclit “NEXT”! (de la “a nextui” - acțiunea, ce defineșțe operațiunea de apăsarea butonului numit next, necesara pentru instalarea unui sistem de operare sau a unui program).

wink
oricum nici un win nu este atat de prost sa trebuiasca instalat lunar, și în mod clar nici un mac nu merita soarta asta! singura motivație ar fi că dorești să devi expert în instalat sistemul osx, după 1 an poți lua și doctoratul, poate scri și-o carte…

works 09 chiar nu este o caruță de bani, vezi că merge și open office care este free!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

VeI ca noul Office (2011) va fi ieftin, pe la 4-500 ron, iWork e sub 300 (nu mai stiu exact, eu l-am luat la pachet cu iLife si Snow si am oricum family pack). Poate merita si Office-ul, daca ai treaba biznis (eu sunt dependent de ambele).

Vezi ca daca ai instalat iWork 09 trial peste 08, ai belit-o: nu o sa poti deschide documente facute cu 09 in 08. Eu asa am patit. Ma rog, cumparam oricum 09, dar e de cacao faza oricum.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 21.07.10

@haris:  LOL .... si eu care credeam ca de la NeXT cheese . Stiu de OO, am lucrat cu el pe Win, Lin, deci nu e un mister pentru mine. Cat priveste cartea, sa stii ca nu e o idee rea…mai ales ca va fi scrisa de un incepator pentru incepator tongue laugh

@Dragos Salageanu: n-am decat iW09 pe el. Era de astepat ca versiuni anterioare sa nu stie sa deschida fisiere create cu versiuni noi(e.g.  MS OFF). Totdeauna se aplica back compatibility. Cat priveste Office-ul pt Mac de la MS, iata ce spun site-urile oficiale de la Apple si MS:
Oricum am de gand sa-mi ‘murdaresc’ un pic mainile cu iW09 chiar daca numai pentru 30 zile. smile

Apple:
Purchase Microsoft Office 2008 for Mac: Home & Student Edition now and get a free upgrade to the full version of Office 2011 for Mac when it’s released. See all the details here.
Sursa: http://store.apple.com/us/product/TQ744LL/A/Office-2008-for-Mac-Home-Student-Microsoft?fnode=MTY1NDA0OA&mco=MTA4NzU0MzE

Microsoft:
Office 2008 for Mac
So complete, it comes with an upgrade to Office 2011!
Buy Office 2008 for Mac between Aug. 1, 2010, and Nov. 30, 2010, and you can get Office for Mac 2011 when it’s available.
Sursa: http://www.microsoft.com/mac/default.mspx

LOL

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Cred si eu ca e “gratis” upgrade-ul la Office 2011, in contextul in care 2011-le este net mai eftin. $99 single install sau $149 family pack: http://www.networkworld.com/news/2010/080210-microsoft-office-2011.html

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Citind specificaţiile, nu m-am putut stăpîni: Aceeaşi politică sucită MS, cu o mie de limitări şi de condiţii!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 26.07.07

Office11 costa de fapt $119 1 lic./ $149 3 lic. dar nu poti sa zici ca e mai ieftin deoarece versiunea curenta 2008 costa tot $149 dar are incluse standard 3 coduri de licentiere pentru 3 calculatoare.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Update nou.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Uau! Adauga export ca ePub din Pages. De abia astept sa vad daca se descurca bine.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se descurca bine, chiar foarte bine, daca se respecta chestiile de aici: http://support.apple.com/kb/HT4168

Adica:
- se folosesc stilurile de formatare a paragrafelor.
- textul nu este pe coloane multiple.
- ilustratiile nu sunt complexe si sunt puse ca inline (nu floating).
- notele de subsol se transforma in note de final (endnotes).

Deci, nu pot sa-mi fac ePub manualul pentru camera foto…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Alt update.

This update contains bug fixes and improvements, including the following:
Adds support for playback of Keynote presentations on iWork.com public beta, with over 15 animations and effects, when using the latest version of Safari.
Adds support for Keynote Remote 1.2, including high-resolution slides for the Retina display.
Addresses an issue in Keynote with ruler numbers when moving or resizing a shape or scrolling.
Addresses an issue when exporting a Keynote presentation to iTunes/iPod when iTunes 10 is installed.
Improves the readability of ePub documents exported from Pages.
Includes public sharing and private upload document sharing options for iWork.com to Keynote, Pages, and Numbers.
This update is recommended for users of iWork 9.0 and later. iWork.com users are invited to test the sharing options and provide feedback. For detailed information on this update and individual application changes, please visit this site: http://support.apple.com/kb/HT4386.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti -Baneasa
Macuser din: 09.02.09

Daca lucrez in Pages o pagina cu text si fotografii cel cu PC o vede ? O vede oricum sau in conditii speciale ?
Pot s-o fac jpg ?
Cu Word din Office se poate transforma in jpg ?

Multumesc.

Semnătură 

iMac 3.06 - 20” Intel Core i3 RAM 8Go
iPod clasic 60 GB
iPhone 3G S 16GB
iPad 32 GB wi-fi 3G
ipad 32 GB wi-fi
Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Daca lucrezi in Pages o pagina cu text si fotografii, un utilizator de PC SIGUR NU O VEDE ca atare. Deoarece documentul Pages nu este un simplu fisier cum te-ai astepta, ci este un package, adica un folder care contine un fisier text, cu textul pe care l-ai scris, dar si cu toate celelalte formatari in limbaj xml, plus toate imaginile in format .jpg. Utilizatorul de PC va putea folosi imaginile, dar la citirea textului tau va avea probleme, deoarece printre paragrafele tale sunt si “adnotarile” xml (indentari, sfarsit de paragraf, locul unde ai inserat imaginile, etc.)

Deci, tu va trebui sa exporti din Pages in .doc.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 15.03.07

Nu îl poate vedea ca în pages de mac. Poți să îi dai export ca jpg, dar nu crezi că e mai simplu să îl faci pdf? Așa îl vede toată lumea (mac, pc, linux) cum ai facut tu designul. Singurul dezavantaj (sau nu) e ca persoana căreia îi trimiți pdf-ul nu o să îl poată edita (ca un document office de exemplu).

Semnătură 

•touch•

1 din 2
1

‹‹ Endnotes in Office 2008      Recuperare text ››