2 din 2
2
iWork 09
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti -Baneasa
Macuser din: 09.02.09
Xanthrax - 31 Iulie 2011 04:28 AM

Daca lucrezi in Pages o pagina cu text si fotografii, un utilizator de PC SIGUR NU O VEDE ca atare. Deoarece documentul Pages nu este un simplu fisier cum te-ai astepta, ci este un package, adica un folder care contine un fisier text, cu textul pe care l-ai scris, dar si cu toate celelalte formatari in limbaj xml, plus toate imaginile in format .jpg. Utilizatorul de PC va putea folosi imaginile, dar la citirea textului tau va avea probleme, deoarece printre paragrafele tale sunt si “adnotarile” xml (indentari, sfarsit de paragraf, locul unde ai inserat imaginile, etc.)

Deci, tu va trebui sa exporti din Pages in .doc.

Multumesc mult, acum m-am lamurit.

Semnătură 

iMac 3.06 - 20” Intel Core i3 RAM 8Go
iPod clasic 60 GB
iPhone 3G S 16GB
iPad 32 GB wi-fi 3G
ipad 32 GB wi-fi
Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti -Baneasa
Macuser din: 09.02.09
justme - 31 Iulie 2011 06:25 AM

Nu îl poate vedea ca în pages de mac. Poți să îi dai export ca jpg, dar nu crezi că e mai simplu să îl faci pdf? Așa îl vede toată lumea (mac, pc, linux) cum ai facut tu designul. Singurul dezavantaj (sau nu) e ca persoana căreia îi trimiți pdf-ul nu o să îl poată edita (ca un document office de exemplu).

Da PDF e ok , m-am gandit la asta dar eu voiam ca cel care primeste documentul sa nu se chinuie sa-l deschida si sa-l primeasca gata deschis. Ceva html dar cred ca nu e simplu de facut o pagina. In Mac nu stiu daca e ca in PC dar si acolo necesita ceva cunostinte mai speciale. Mi-ar placea ceva gen pages sa rezulte html.
Oricum multumesc pentru sfat.

Semnătură 

iMac 3.06 - 20” Intel Core i3 RAM 8Go
iPod clasic 60 GB
iPhone 3G S 16GB
iPad 32 GB wi-fi 3G
ipad 32 GB wi-fi
Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

iWork.com beta se inchide pe 31 iulie 2012.
Deci o versiune noua de iWork e pe aproape?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06
altero - 10 Martie 2012 10:02 AM

iWork.com beta se inchide pe 31 iulie 2012.
Deci o versiune noua de iWork e pe aproape?

Eu zic ca nu, documents in the cloud ii va lua locul.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

2 din 2
2

‹‹ Endnotes in Office 2008      Recuperare text ››