3 din 4
3
iPhone 4 vs Samsung Galaxy S (i9000)
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08
sorinc03 - 20 August 2010 06:20 PM
h3llboy - 20 August 2010 05:42 PM
dr0p5y - 19 August 2010 05:38 AM

Uite pentru ca iaru vrea un exemplu cu semnalul uite un video de la noi !!!
http://www.zaone.ro/2010/08/18/video-iphone-4-pierde-semnalul-pe-orange/

Am citit si eu articolul, si intr-un pasaj scrie clar: trebuie luat in considerare ca se aflau intr-o zona cu acoperire 3g foarte slaba. deci? ce concluzie tragem de aici? de ce nu au facut testul intr-un oras, unde este acoperire 3g mai buna ? sincer nu mi se pare relevant.

Apoi, inca o chestie. cati posesori de iphone, il tin, oare, tot timpul cu 3g activat? eu unul, (si asta am observat si la alti prieteni,clienti,lucrez la un partener orange) tin telefonul pe gsm/edge, si comut pe 3g doar cand am nevoie de conexiune de date. chiar si mail-ul face refresh pe edge. mi se pare inutil sa-l tii pe 3g pentru a efectua apeluri voce. se exagereaza inutil.
care este sursa acelui articol? cine e “litchi” cameramanul? ca sa am eu incredere in filmarile lui? ...

Eu tin 3G-ul activ permanent pentru urmatoarele motive:

1. Ca sa nu pierd vremea de fiecare data cand vreau sa folosesc conexiunea de date la putere maxima.
2. Ca sa pot primi mailuri sau push notifications si apeluri/sms-uri simultan. Daca, de exemplu, eu iti trimit mail, tu esti pe Edge, si te suna altcineva in acelasi timp, ii va da ton ocupat. Sau invers.

Ma rog, tine de preferintele si nevoile fiecaruia, insa repet, mie mi se pare exagerata treaba cu problema la antena, mult prea exagerata. Singurul dezavantaj se manifesta intr-adevar atunci cand esti pe date in conexiune edge si te suna cineva, nu se poate si data si voce in acelasi timp, nu da ton ocupat, spune ca esti inafara retelei, pe 3g insa se poate, aici sunt de acord.

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

un lucru cu ifon 4
probleme cu semnal sunt doar in SUA,deoarece tara are o arie foarte raspandita,in romaina nu are cum sa aiba probleme,nici un germania,sau franta nu are probleme
o avea in romania!!!!sa fin seriosi

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member

ce sa mai zicem si despre infrastructura retelei AT&T pe care si americanii o critica la maxim…

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 30.05.08

m-am jucat destul de mult in paralel cu iphone 4 si cu un galaxy si am ramas impresionat cit de bine
se misca cel din urma. am facut tot felul de teste si nu i-am gasit decit un punct in minus:
sunetul pe filmare, in conditii de concert rock (U2, Istanbul) baraie pe Galaxy iar pe iphone
se aude perfect.
In rest sint total comparabile, e primul telefon care m-a impresionat de cind sint utilizator
de iphone.
Daca mai punem si faptul ca e la jumatate de pret, intr-adevar, e un semn de intrebare
iphone4 vs galaxy…

Semnătură 

Macbook Pro Retina 15” mid 2012, 8GB RAM, 256GB SSD
iPhone 6s Plus 64 GB Space Grey
iPad 4 16 GB White
Apple Watch Sport Space Grey
Apple Airport Extreme
Apple Airport Express Base Station X 2
Apple TV 4th gen

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Te contrazic,pe galaxy s cand aveam 5 aplicatii deschise simultan aveam “freeze” iar asta inseamna ca multitasking-ul de pe android e prost facut,la 512.ram aveam alte asteptari,dupa 2 zile l-am vandut.
Pe langa asta marele minus e android market,nh am gasit un VNC decent,1password nu poate edita + multe minusuri ce nu imi vin in minte acum legat de aplicatii.
Cel mai mare minus la galaxy mi se pare scrolling-ul,merge execrabil,timpul de raspuns era jalnic.
Browser-ul mi se pare incomod,in special accesarea bookmarks-urilor dar asta nu e un minus,e probabil obisnuinta mea cu iOs.
Ca plus galaxy are o camera si un ecran superb si poate fi folosit ca modem.
La android market imi place un singur lucru,sectiunea downloads unde e lista cu aplicatiile detinute,lucru inexistent pe iOs si care ar fi folositor.
Momentam detin i4 cumparat de la orange si sunt convins ca e ce-a mai buna alegere.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRank
Member

Unde mai pui si materialele de constructie mai naspa decat la un nokia 1208….plastic de cea mai joasa calitate

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asta se reflecta in pretul mai mic,nu asta ar fi problema,cel putin pentru mine.
iPhone/iPad va domina piata mult timp datorita App Store-ului.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member

Pentru mine e un criteriu decisiv calitatea materialelor, si urmaresc asta la absolut tot ce cumpar, nu doar la telefoane, dar, cum zici, depinde de fiecare. Eu unu nu mi-as lua galaxy de niciun fel, lucrez la partener orange si iau destule inapoi in service dupa numai 3 saptamani, alaturi de majoritatea modelelor samsung si LG.
Nu-si merita banii

Semnătură 

iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

asta e telefon sezonier… peste un an nu mai stie nici dracu ce e ala galaxy s. de parca acuma mai auzi ceva de motorola razr, samsung omnia, sony ericsson xperia si alte rahaturi. ii trece si lu asta timpul, n-aveti frica. insa si-o fac cu mana lor. nu poti face sute de modele de telefoane (pe fabricant) si sa le si faci bine! cat despre iphone 4, ca materiale, ecran (luminozitate, claritate), camera, feeling si viteza, nu sunt telefoane care sa il intreaca. iar cine compara scroll-ul de pe galaxy s cu ala de pe iphone nu stie ce zice. daca nu observi diferenta, n-ai simt pentru detalii. NU E deloc acelasi lucru si nu se simte la fel.

cel mai mult ma enerveaza carcasa care “scârțâie”, ca sa citez un co-forumist cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si sa nu mai zic de sistemul mizerabil de a oferi update la OS,nu concep ca un telefon aparut de o luna 2 sa nu poata avea ultimul update de OS,sunt persoane care au un telefon de 6 luni si au Android 1.6 LOL

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
pămătufu’ - 30 Septembrie 2010 09:23 AM

asta e telefon sezonier… peste un an nu mai stie nici dracu ce e ala galaxy s. de parca acuma mai auzi ceva de motorola razr, samsung omnia, sony ericsson xperia si alte rahaturi. ii trece si lu asta timpul, n-aveti frica. insa si-o fac cu mana lor. nu poti face sute de modele de telefoane (pe fabricant) si sa le si faci bine! cat despre iphone 4, ca materiale, ecran (luminozitate, claritate), camera, feeling si viteza, nu sunt telefoane care sa il intreaca. iar cine compara scroll-ul de pe galaxy s cu ala de pe iphone nu stie ce zice. daca nu observi diferenta, n-ai simt pentru detalii. NU E deloc acelasi lucru si nu se simte la fel.

cel mai mult ma enerveaza carcasa care “scârțâie”, ca sa citez un co-forumist cheese

Toate mizeriile “scartie” si pocnesc.. de la telefoane scumpe gen HTC la cele ieftine gen Samsung sau LG.
Spun asta din proprie experienta fiindca se testeaza la munca pe astfel de device-uri, iar eu stau numai pe iPhone 4 din motive evidente smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

diferenta este facuta de detalii.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: München
Macuser din: 30.05.08

Depinde, la unii oameni le place libertatea ... si cam poti sa pui ce os vrei tu pe orice telefon odata ce i-ai facut root (de pe xda). Google Android sincer nu intra in competitie cu Iphone-ul ... ci mai degraba cu Nokia, cu Blackberry sau Windows Mo.
Unde mai pui ca nu tuturor le place OS X (oameni inversunati ... care nici nu vor sa il incerce :D ). Si sincer sa fiu pe mine ma enerveaza ca iphone-ul la noi in tara este vazut ca un device de fite, multe din persoanele care il au habar n-au sa instaleze o aplicatie, d-apai sa mai si puna muzica pe el ....

Semnătură 

dau doua beri goale pentru una plina

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
goosebumps4 - 30 Septembrie 2010 02:56 PM

nu tuturor le place OS X (oameni inversunati ... care nici nu vor sa il incerce :D )

Acesti oameni cred ca OS X e pentru oamenii “cu fitze” ce vor “telefoane de fitze” smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08
boboc - 30 Septembrie 2010 04:45 PM
goosebumps4 - 30 Septembrie 2010 02:56 PM

nu tuturor le place OS X (oameni inversunati ... care nici nu vor sa il incerce :D )

Acesti oameni cred ca OS X e pentru oamenii “cu fitze” ce vor “telefoane de fitze” smile

sunt doar neinformati.una este sa-l incerci si sa nu iti placa anumite lucruri…sa te plangi de anumite limitari…si alta este sa nici nu vrei sa-l incerci pt ca ai auzit tu ca este de fitze,asta cred ca tine si de educatia fiecaruia.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

3 din 4
3

‹‹ iphone verizon      Iphone Backup ››