Iphone Backup
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.05.10

Salut , un prieten de-al meu are un Iphone 3G 8gb. care l-a scapat pe jos de vreo 2-3 ori. A facut backup dupa ce l-a scapat si a inceput sa aiba probleme cu telefonul (veti spune ca e de la scapat pe jos stiu dar povestea devine interesanta ).
Iphone-ul era deschis dar daca il sunai spunea ca este inchis si nici nu primea mesaje de la non-stop ca are avea apeluri ratate. A schimbat telefonul la orange a dat restore backup de pe primul telefon si ii face la fel la telefonul nou pe care nu l-a scapat pe jos ,  asta doar cand are backup de pe primul telefon.
Si acum intrebarile :
  1) Probleme sunt de la backup zic eu , voi ce parere aveti? Care ar fi si cauza , iphone nu prea are virusi din cate stiu.

2) Cand dezinstalezi itunes de pe un calculator (cu sistem de operare windows) se sterge si backup care il are de la iphone automat sau trebuie sterse aceste fisiere manual ? Daca da unde le gasesc?

Multumesc anticipat de raspunsuri.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Focsani
Macuser din: 24.08.08

Salut.

Cel mai bine sa incerc cu restore fara backup apoi. Mie odata nu imi functiona butonul Sleep pana am dat doar Reset All Settings. As avea alta intrebare totusi. Am patit si eu sa scap telefonul si s-a stricat microfonul si boxa. A fost luat de la orange, l-am dus la service dar cand sa-l primesc inapoi mi-au spus ca mi-au anulat garantia ca telefonul a fost scapat din culpa si ca tot ce pot face e sa ii schimb cu unul nou ca ei nu repara iphone in romania cu probleme interne. Costul? 800 ron ptr un iphone 3g. Ce capacitat nu stiu. Ce a zis prietenul tau de iau schimbat telefonul asa de repede?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

NU stiu exact am sa il intreb cand ma vad cu el. Probabil ca nu avea telefonul nimic fizic altfel nu imi explic nici eu. Am sa iti raspund cat de repede pot.
In legatura cu itunes cum sterg totul din calculator si unde gasesc fisierele lui ?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu am Win, dar back-up-ul ar trebui sa fie cam asa (Windows 7): C:\Users\nume\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru raspuns.