iPhone2G
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.04.10

Buna tuturor,

De ceva vreme telefonul a inceput sa faca probleme la incarcare.Trebuie mereu sa misc mufa cand il pun la incarcat pana gasesc pozitia corecta .Am schimbat cabluri, am cumparat unul fake initial, a mers cu el ok, fara sa fiu nevoit sa misc sau sa fac altceva, dar dupa un numar de incarcari a inceput treptat sa faca aceleasi probleme.Pe urma am cumparat si un cablu original, aceasi treaba si aici.Nu am incercat docking station.Iar astazi dupa ce am incercat aproximativ 20 de minute, schimband pozitia mufei , nu a mai vrut sa se incarce.Stiu ca ce am facut eu pana acum cu mufa nu e cea mai desteapta decizie, dar nu asta e idea.Nu sunt sigur ca mufa este moarta, pentru ca am inchis telefonul si cand am introdus cablu a aparut marul.Iar cand il conectez la pc cu acelasi cablu imi spune ca nu poate sa recunoasca device-ul.

Intrebarea mea este, a mai intampinat cineva astfel de probleme,se poate rezolva(presupun ca softul nu are nici o legatura).Orice sfat este binevenit.

Va multumesc anticipat,
Flavius

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Dupa asa tratament foarte probabil e sa ai conectorul dezlipit. Asa ca service Apple sau service gsm e locul unde trebuie sa mergi.Ca end user nu cred ca poti rezolva problema decat daca ai cunostintele si indemanarea necesara.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

vezi poate e doar plin de mizerie ala din telefon.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
.ral:cr - 18 August 2010 12:28 PM

vezi poate e doar plin de mizerie ala din telefon.

Nu este murdar,am sa caut niste spray contact, sau dau poate s-au oxidat contactii.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Buna tuturor.

Am mai avut un thread acum 2 saptamani http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/27825/  iar una din intrebarile mele era daca nu este o problema din soft.Am motive sa cred ca asa ar fi, pentru ca eu pun telefonul la incarcat, nu arata nimic, dar dupa un restart bateria e plina si tine exact cat tinea si inainte cand o incarcam ,3-4 zile .Am descarcat bateria , si cu telefonul inchis am conectat cablul de alimentare, a indicat ca se incarca si s-a deschis, dar deschis nu mai indica ca se incarca, oricum dupa cateva ore de incarcare si un restart bateria era plina si fara probleme.Ideea e ca as vrea sa il resoftez dar nu pot sa il conectez , pentru ca imi zice device unknown.E foarte ciudat, poate are cineva o idee , sau un sfat.

Multumesc
Flavius

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Daca esti din Buc lasa un PM cu un contact si se rezolva…daca nu esti din Buc…lasa un contact si se rezolva.
Ar fi mai ushor sa fi din Buc ca ne vedem si imi e si mie mai ushor.

Bft!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

‹‹ Iphone Backup      Tris in Cydia! Finally. ››