Mighty mouse - probleme frecvente!
intradevar este un mouse interesant ca forma si functionalitate, dar de multe ori am experimentat probleme cu acest mouse, click nefunctional, biluta nu mai functiona din cauza murdariei, butoanele laterale nu le-am folosit etc.. sa fie asta un succes al lui apple sau un esec, multi se plang dar putin recunosc, este un esec partial.
vedeti ce cred ai alti apple lovers:
Am cumpărat Mighty Mouse numai pentru biluţă. Atât. Nu folosesc click dreapta, nu folosesc butoanele laterale. Pentru mine ar fi mausul perfect, daca biluţa s-ar putea curăţa uşor.
dupa ce l-am curatat n-am mai avut probleme serioase decat odata dar si-a revenit.
butoanele laterale nu se apasa din greseala, deci nu am deranjeaza, ba chiar sunt utile ca deschid spotlight cu ele, si n-o fac des incat sa ma deranjeze modul greoi de apasare.
la butoane cam da, cateodata daca fac click stanga face dreapta si insista mai mult pana-si revine. foarte rar oricum.
de ce nu ti-ai luat un mouse ordinar de 10ron cu un adaptor pt usb?!
m-am tot uitat pe poze, pe review-uri…. nu inteleg ce este atat de extraordinar…
dupa ce-mi iau ram o sa-mi iau si eu unul ca-s tare curios sa vad ce draq are bila aia atat de interesant.
la butoane cam da, cateodata daca fac click stanga face dreapta si insista mai mult pana-si revine. foarte rar oricum.
Problema cu clicurile la MM e că dacă vrei clic dreapta, trebuie neapărat să ridici degetul de pe partea stângă, altfel va fi considerat drept clic stânga. Asta e foarte nasol pentru cei care sunt obişnuiţi cu 2 butoane, plus că la unele jocuri ai nevoie să poţi apăsa ambele butoane simultan, lucru imposibil la MM.
in momentul asta in care scriu mi s-a blocat biluta nu mai are scroll )
al drek parca stia ca vorbesc urat de el, are cateva sensibilitati care ar trebui gandite altfel, mie mi-a fost foarte folositor la desenarea unei harti pe pb si aveam vreo 4-5 ferestre asa ca ma plimbam orizontal mult ca sa pot sa desenez era o harta 2xA4 ca inaltime asa ca mi-a prins bine biluta.
problema este oricum este destul de joasa inaltime si nu prea este ergonomic (am pus mana pe un mouse usb cordless de la logitech de la un prienten, mult mai ergonomic, parca era facut pentru mana mea )
adevaru-i ca nici eu nu stiu daca imi luam sau nu mm daca nu-l primeam gratis.
v-am mai zis eu ce as fi facut in loc de bila, as fi facut un buton care la apasare miscarea mouseului sa fie pe post de scroll, deci daca apas mouseu acolo si-l misc sa nu se mai miste sageata ci sa faca scroll.
v-am mai zis eu ce as fi facut in loc de bila, as fi facut un buton care la apasare miscarea mouseului sa fie pe post de scroll, deci daca apas mouseu acolo si-l misc sa nu se mai miste sageata ci sa faca scroll.
nu cred ca ti-ar fi placut asta, dupa o vreme de miscat mouseul SI pentru scroll, ti-ai fi luat un mm
ca sa-l cureti, scoti bucata de plastic de jos cu un cutit subtire, este lipit in cateva locuri si daca ai grija o scoti intacta. eu n-am mai pus-o la loc.
de acolo te descurci sa ajungi la bila. la mine s-a oferit cineva sa ma ajute si m-am trezit ca idiotu ca mi-a indoit(aproape rupt) niste firicele de plastic care tin suportu de deasupra bilei. noroc ca sunt flexibile. aia oricum nu trebuia curatata, trebuie sa cureti 4 cilindri zimtati care au un magnet in capat.