2 din 2
2
Mighty mouse - probleme frecvente!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 10 Septembrie 2006 02:32 AM

Tutorial despre curăţarea Mighty Mouse:
http://web.mac.com/karelgil/iWeb/MacWebSite/MightyMEng.html

Tocmai ce aveam nevoie, curaj îmi trebuie acum. smile

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
Cattus Thraex - 10 Septembrie 2006 06:24 PM
Tudor - 10 Septembrie 2006 02:32 AM

Tutorial despre curăţarea Mighty Mouse:
http://web.mac.com/karelgil/iWeb/MacWebSite/MightyMEng.html

Tocmai ce aveam nevoie, curaj îmi trebuie acum. smile

Sau, mai pe romaneste, “Curaj gaina, ca te tai…”.  cheese
Eu l-am desfacut si refacut si, dupa vreo doua luni, iar n-am scroll in jos. Partea cu desfacutul si refacutul nu-i o problema. Daca esti atent si lucrezi fin, se desface mintenas. Cand ajungi sa scoti bila e mai… “tricky”. Tre’ sa fi atent sa nu-ti sara taburii cu magnet si sa ai destula stapanire de sine cand incerci sa-i pui inapoi si ei se-atrag unul pe celalalt. O penseta ar fi ideala acolo.

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

probabil o intoaarcere la mouseul mecanic smile numai ca , alea se curatau mai des

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 16.09.06

Va recomand Logitech V500 notebook wireless mouse, chiar si pentru desktop
bate cam 30m de la receiver si nu are bila de scroll, are scrolling touchpad cu 4 directii

si e 100% Mac compatible wink

bafta!

Semnătură 

Pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

hmm.. io am bagat surubelnita pe el.

sincer..daca reusiti sa nu rupeti inelele, e ceva. acum sincer..depinde si “cum” le rupi. am vazut ca plasticu ala e cam ferm de felu’ lui, deci practic s-a crapat in rupere si am putut sa il lipesc frumos la loc cu superglue.

acuma, partea interesanta e la scroll inauntru. se pune cata jegu nene..

chiar si cu inelu rupt, arata si se misca la fel. doar ca arata ciudat daca te uiti mai atent la el :))))))

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

2 din 2
2