Iphone 3gs 8g cu probleme sau nu?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.08.10

Buna sunt si eu nou pe aici , inca sunt in cautare de un iphone 3gs cu garantie orange smile , pana acum cateva zile ziceam ca vreu modelul de 8gb dar am primit cateva info de la cineva ca cica modelul de 8gb este mai nou scos pe piata si ca ar fi foarte cu probleme in comparatie cu cel de 16 si 32gb.
Ma poate si pe mine lamuri daca acest lucru este adevarat ca sincer nu as da banii pe cel de 8 cand ar fi plin de probleme si se trimit la greu aceste modele in service?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

in veci nu am auzit sa fie probleme la modelul de 8GB.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.03.10

Eu am unul de 8gb de aproximativ o luna, l-am cumparat de aici de pe forum, nu am nici un fel de problema, functioneaza perfect. Chiar sunt curios despre ce probleme vorbea acel cineva.

Semnătură 

 Macbook White 4.1, Mighty Mouse, Airport Extreme, iPhone 3gs 8gb, iPad 16GB Wi-Fi 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.06.09
laur79 - 22 August 2010 04:40 PM

Buna sunt si eu nou pe aici , inca sunt in cautare de un iphone 3gs cu garantie orange smile , pana acum cateva zile ziceam ca vreu modelul de 8gb dar am primit cateva info de la cineva ca cica modelul de 8gb este mai nou scos pe piata si ca ar fi foarte cu probleme in comparatie cu cel de 16 si 32gb.
Ma poate si pe mine lamuri daca acest lucru este adevarat ca sincer nu as da banii pe cel de 8 cand ar fi plin de probleme si se trimit la greu aceste modele in service?

E posibil sa se fi referit la probleme legate de unlock, desi nu ar trebui sa existe.
iPhone ul 3GS de 8 GB vine cu iOS 4.0, dar jailbreak+ultrasn0w(aplicatia pt carrier unlock) exista si se pot folosi.

Semnătură 

the iPhone 5
Helpful iPad
Happy with a MacBook Pro
Lightweight with a Macbook Air
Wireless with a Time Capsule

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.08.10

ce am aflat eu de la o persoana care cica ar avea pe cineva la orange si cica la sfatuit sa nu cumpere modelul de 8gb ca cica se intorc in service multe, acuma mai multe nu stiu de aia intreb si eu pe aici.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

afla de ce se intorc.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.