Ajutor
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Slobozia, Ialomita
Macuser din: 10.09.06

Salutare
Am nevoie de ajutor cu o probleme. Am descarcat un joc in format zip de pa Limeware si nu reusesc sa-l instalez. Cand dau click pe setup.exe imi deschide Disk Utility si de aici chiar sunt pierdut. Dupa cum va puteti da seama nu sunt prea in tema cu computerele iar la capitolul jocuri sunt aproape virgin.
Multumesc anticipat

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Pe Mac? .exe pe mac? Inseamna ca esti pierdut pe forum, straine! Exe e NUMAI pentru PC sau si pentru intelMac. Esti incepator? Aha, ai un iBook. Ei bine, afla ca .exe NU functioneaza pe mac!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Slobozia, Ialomita
Macuser din: 10.09.06

nu sunt chiar pierdut, jocul pe care incerc sa il instalez e pt. mac. Sunt o multime de fisiere, majoritatea .dll sau .ini.
Poate ca e totusi pt. PC varianta pe care o am, desi eu am dat search pentru mac.
Multzam fain oricum
Si pt. ca tot esti treaz la ora asta, te mai deranjez cu o intrebare. Messenger cu voice incerc sa instalez (asta sigur e pt. mac) dar voice pauza. Inca o chestie care nu exista pt. Mac?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

e inca beta ymess de mac, poate o sa aibe de toate mai tarziu.
chiar daca ai cautat tu jocul pentru mac, google gaseste orice, trebuia doar sa fii atent cand l-ai downloadat.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
moco - 10 Septembrie 2006 07:12 AM

Salutare
Am nevoie de ajutor cu o probleme. Am descarcat un joc in format zip de pa Limeware si nu reusesc sa-l instalez. Cand dau click pe setup.exe imi deschide Disk Utility si de aici chiar sunt pierdut. Dupa cum va puteti da seama nu sunt prea in tema cu computerele iar la capitolul jocuri sunt aproape virgin.
Multumesc anticipat

MAC OS este un alt sistem de operare, iar .exe este executabilul NUMAI pt Windows. Dacă rulezi MAC OS, trebuie jocuri pentru MAC OS.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

incearca azureus pt jocuri

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
moco - 10 Septembrie 2006 08:44 AM

nu sunt chiar pierdut, jocul pe care incerc sa il instalez e pt. mac. Sunt o multime de fisiere, majoritatea .dll sau .ini.
Poate ca e totusi pt. PC varianta pe care o am, desi eu am dat search pentru mac.
Multzam fain oricum
Si pt. ca tot esti treaz la ora asta, te mai deranjez cu o intrebare. Messenger cu voice incerc sa instalez (asta sigur e pt. mac) dar voice pauza. Inca o chestie care nu exista pt. Mac?

Dom’le, inca o data: dll si ini sint NUMAI pt PC!
De cita vreme ai macul? Cred ca abia de o luna. Pe mac merg numai .app (aplicatii) si nu exe (executabile). Mac n-are nici ini, nici dll (cu exceptia lui Corel, odihneasca-se in pace).
Exista jocuri pt mac, dar muuult, muuuult mai putine. Vezi unde intri sa cauti jocuri: trebuie sa scrie de mac, altfel tragi de pomana!
(offtopic) Spun toate astea pentru ca, oricum ,exe-le pe care l-a tras nu face nimic. E ca si cum ai fi gasit la gunoi o cutie goala a unui trenulet electric ce a plecat demult din gara.
Iar cît despre voice, pina va fi gata messul voice de mac, foloseste Skype!