2 din 3
2
Cati useri de iPhone / iPod touch sunnt in Romania?!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.10

Aici ai dreptate. Da am sa facu update daca va afecta modul de calcul ce il foloseste aplicatia mea.
Deoarece nu cred ca va fi o versiune free, ci doar payed.

Semnătură 

ATCSoft.ro

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.11.09
sorinc03 - 25 August 2010 01:33 PM
TeoTeo - 25 August 2010 09:21 AM

Dupa vinzarile care le facem in Romania, as putea spune zero. Trage concluzia singur.

Nu generaliza. Eu am iPhone si toate aplicatiile sunt cumparate. Am cumparat si din iTunes RO dar am luat mai multe din iTunes US pe baza de gift card din simplul motiv ca in $ e mai ieftin decat in €

E vorba de statistica. Din X nr. de posesori or sa cumpere 5% in cazul cel mai fericit, iar cum X in Romania e foarte mic, nu se merita ca market.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie

Asta ii ideea cat de mic este acest X.
Daca X >= 40.000 la 5% buyeri mie imi convine sa imi pun ideea in aplicare.
Ar fi mult mai simplu sa stim numarul de device-ri si acel numar sa fie cat mai exact:D

Semnătură 

ATCSoft.ro

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.11.09
Alex Terente - 25 August 2010 02:48 PM

Asta ii ideea cat de mic este acest X.
Daca X >= 40.000 la 5% buyeri mie imi convine sa imi pun ideea in aplicare.
Ar fi mult mai simplu sa stim numarul de device-ri si acel numar sa fie cat mai exact:D

.. nu stiu de ce am impresia ca X e confidential, si Orange nu il va face public prea curand.

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Alex Terente - 25 August 2010 01:25 PM

Of topic: sunt nou pe acest forum am vazut ca nu este o categorie pentru development. Cred ca ar fi util. Poate ma ajuta un admin cu un raspuns la aceasta intrebare.

La UNIX & Programare poti deschide discutii tehnice si despre iPhone.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Cand mi-am luat 3G-ul in iul 2008, pe lista de asteptare la Orange eu am fost nr. 1, iar coada listei era pe la 7.000
Presupunand ca cei 7.000 si le-au luat, pe urma a aparut 3GS-ul eu estimez nr. de utilizatori iPhone la 20.000 - 25.000 incluzandu-i si pe cei cu 2G.
Iar nr. iPod Touch cred ca este mult prea mic, deoarece putini il folosesc la capacitate, multi doar pentru filme/muzica/poze, iar altii ca si mine au vrut si telefonul, ca sa le aiba pe toate intr-un device, iPod simplu cred ca nu face obiectul studiului tau.
iPad-uri nu cred ca sunt 500 in Ro

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator

Statisticile forumului spun ca 2,47% il acceseaza de pe iPhone, si 1,13% de pe iPad. Dar evident ca nu-s relevante.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

sorry de off topic.
Cat acceseaza forumlul de pe mac, windows sau alte sisteme. Doar pentru curiozitatea mea!

E.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie

Pai inca o data un apel la un admin.
Am putea realiza un sondaj ca sa putem aproxima cate iPhone/iPad/iPod Touch avem in Romania
Si cred ca cu implicarea userilor de pe forum pentru a promova sondajul cred ca v-om avea rezultate.
Ce am gasit admob astea sunt datele lor oficiale din luna aprilie.

Tara       iPhone   iPod touch     iPad         iPhone OS Total
Romania   37,314     4,862         225           42,401

Semnătură 

ATCSoft.ro

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

La cati oameni ar fi interesati de aplicatie chiar si free te-ai gandit?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
Rank
Newbie

Sorry pentru apel la admin nu dadusem refresh.
Cred ca aceste date ii maximul ce il putem optine.
Tara     iPhone   iPod touch   iPad       iPhone OS Total
Romania   37,314   4,862       225       42,401

Semnătură 

ATCSoft.ro

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

pai cum vrei sa afli cate sunt in Romania? Poti sa vezi cate sunt la cei care viziteaza macuser.ro si se inregistreaza si voteaza. macuser.ro e departe de a fi reprezentativ pentru Romania ca sa poti face inferente…

Uite cum era acum un an: http://www.macuser.ro/index.php/macuser08/fullarticle/rata_de_trecere_la_snow_leopard_pentru_macuseriiro/

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
Rank
Newbie

Vreau sa cred ca toata lunea ce are iPhone si are peste 18 ani sau urmeaza sa faca 18 ani o va cumpara.
Eu totusi m-am hotarat si imi voi pune in aplicare ideea. Chiar daca ii posibil sa nu imi scot nici banii platiti pe contul de dev.

Semnătură 

ATCSoft.ro

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: a fost Iasi
Macuser din: 31.05.08
Alex Terente - 25 August 2010 01:44 PM

Aici ai dreptate. Da am sa facu update daca va afecta modul de calcul ce il foloseste aplicatia mea.
Deoarece nu cred ca va fi o versiune free, ci doar payed.

Daca ideea ta este sa faci banuti cu aceasta aplicatie , forget about it….

Iti spun asta mai ales pentru ca una din aplicatiile mele a fost numaru 1 la vanzari in Romania timp de vreo 2 sapt, iar banii pe care mi ia adus ... cum sa’ti spun ...imi ajung de un bilet de avion low cost pana la bucuresti wink

Nu vreau sa te descurajez, ba din contra imi place ca tot mai multi gandesc la aplicatii specifice pietei din romania , doar ca nu e tocmai un mod de a face bani ...
Cu siguranta sunt si multe cazuri fericite , in care unii dezvoltatori au devenit milionari peste noapte , dar….

Bafta…

PS: pentru cei care nu au vazut , azi a fost lansata o noua aplicatie a mea GRATIS
http://itunes.apple.com/ro/app/id386632345?mt=8

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
interesantul - 25 August 2010 03:03 PM

sorry de off topic.
Cat acceseaza forumlul de pe mac, windows sau alte sisteme. Doar pentru curiozitatea mea!

E.

Date pentru ultimul an (cele dinainte erau pentru ultima luna):
Macintosh: 56,07%
Windows: 39,83%
iPhone: 2,19%
Linux: 0,83%
iPad: 0,35%
ar mai fi si niste Symbian, BlackBerry si Android. Sunt curios cum o sa cresca Androidul.

2 din 3
2