hard disk intern pentru iBook G4
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Chisinau, Republica Moldova
Macuser din: 09.07.06

vrau sa maresc enorm hd avand in invedere schimbarilor care o sa ma aduca emulatori de aplicatiilor windows pe macul. Ce me sfatuiti fara economii facute asupra calitatii?
Cel alt HD di 60 de Giga o folosesc ca “super” flash pentru diferite utilitati…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu face asta. Emulatorul nu merge bine pe iMac! Ce-ti trebuie e numai un HDD extern! Vinde iMac, cumpara un MacBook, dar mai asteapta citeva saptamini, trebuie sa apara procesorul Core 2 Duo!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
iaru - 11 Septembrie 2006 05:50 AM

Nu face asta. Emulatorul nu merge bine pe iMac! Ce-ti trebuie e numai un HDD extern! Vinde iMac, cumpara un MacBook, dar mai asteapta citeva saptamini, trebuie sa apara procesorul Core 2 Duo!

nu multumesc, asta nu vrau…
Nu i-mi place de loc sa schimb lucrurile asa rapide…treci toata viata in backup si readaptarii…
Dar extern inceteaza…
Eu cind cumper un lucru trebuie sa-mi disfaca in miina pana cind o schimb…
Uite mai jos cu ce inca lucrez…
Am loat G4 numai din fapt ca in timp de a cauta modalitate de al repara pe G3 nu aveam nici un mac in locul luia…

Semnătură 

iBook G3 300Mhz (primul iBook) fara firewire , 320 RAM, 10.4.11; MacBook Pro “Santa Rosa” 2.4 Ghz, 6 Gb RAM, 10.9

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

din informatiile mele sunt 2 HD lieder pentru iBook si notebooks in general: unuo este seagate seria “momentus” 5400.3 e cel mai rapid din categoraie rotativa media…
si apoi cei doi absolut cei mai rapid pentru toti portativi Hitachi TravelStar 7K100 si Hitachi TravelStar E7K100.
la situl lor sa scrie ca unul dintr-insi aceala cu “E” in plus, e facut pentru lucrul continuo, tot ci aceasi viteza, dar sa pare (n-am inteles pina la urma da ca e chiar asa) ca nu exist modele mai mare de 80 Gb, dar cel fara “E” este pina la 160 Gb…
La critice pe eBay zic ca prestatiilor ale computers portative ajung la ceii stationari dupa instalarea de acest produs.
Da ca careva expert puote sa-si exprime parerele ar fi bine…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Roberto, ho voluto dire che gli emulatori non funzionano
bene su G3, G4, G5!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
iaru - 16 Septembrie 2006 03:18 PM

Roberto, ho voluto dire che gli emulatori non funzionano
bene su G3, G4, G5!

siii…ho capito grazie, ma vedrai che troverò il modo di farla funzionare wink

traducere: da am inteles, multumesc, dar cumva s-o fac se mearga!!!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
roberto - 16 Septembrie 2006 04:44 AM

din informatiile mele sunt 2 HD lieder pentru iBook si notebooks in general: unuo este seagate seria “momentus” 5400.3 e cel mai rapid din categoraie rotativa media…
si apoi cei doi absolut cei mai rapid pentru toti portativi Hitachi TravelStar 7K100 si Hitachi TravelStar E7K100.
la situl lor sa scrie ca unul dintr-insi aceala cu “E” in plus, e facut pentru lucrul continuo, tot ci aceasi viteza, dar sa pare (n-am inteles pina la urma da ca e chiar asa) ca nu exist modele mai mare de 80 Gb, dar cel fara “E” este pina la 160 Gb…
La critice pe eBay zic ca prestatiilor ale computers portative ajung la ceii stationari dupa instalarea de acest produs.
Da ca careva expert puote sa-si exprime parerele ar fi bine…

da si eu am aflat numai ce acelasi lucru, experti inca sunt derutati deoarece a esit abea acum pe piata, dar eu tot m-am gindit si m-am gindit, si la urma am hotarat ca e mai bine sa cumper cel cu “E” in plus, da ca e facut pentru lucru mai masiv cred ca nadejde trebuie sa fi mai mare. 2 lucruri n-am inteles:
1)de unde s-o iau de la un magazin (Bucuresti)
2)m-am varit in system profiler dar totusi nu pot afla cu absoluta seguranta da ca la iBook al meu sede serial ata sau parallel ata…la G3 e parallel, dar unde o pot afla cu seguranta?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Serial ATA functioneaza NUMAI pe G5 si Intel. Daca ai G3 sau G4, e paralel ATA (ATA 66, 100. 133 ultra).