2 din 2
2
locked iphone 4
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
swand - 27 August 2010 08:41 AM

Pentru Huk:

La cumparare aveam 2 optiuni:
- 299 dolari cu contract
- 599 dolari fara contract. (ambele preturi nu includ taxa de 4 si ceva la suta)

n-am idee de unde l-ai cumparat si cine ti l-a vandut, dar situl Apple e destul de clar:

Can I buy an iPhone without an AT&T contract?
No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.

la fel ca cel AT&T

Poate chiar ar trebui sa citesti ce semnezi sau pe cutie, inainte de a cumpara ceva. Poate ai luat SH, se gasesc si aici in UK asa, de la cei care au luat la oferta cu prelungire abonament si apoi il revand. Si evident, sunt blocate Vodafone sau O2 (de unde l-au luat)

e iPhone 4, da?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.07.07
swand - 27 August 2010 09:10 AM

Cardul era al meu, deci clar de Romania si l-am intrebat pe “Micul Geniu de la Apple” si mi-a spus ca nu stie. Vina este a mea ca nu m-am interesat. Nici nu stiu unde sa sun, la Apple in state sau in Europa, dar am incercat si nu pot suna la asistenta tehnica oferita de Apple pentru Romania, cred ca nr este din Marea Britanie…

In state este imposibil sa cumperi iPhone deblocat legal de la Apple US sau de la AT&T. Legea le permite sa nu deblocheze niciodata terminalul, indiferent cum a fost cumparat si cat ai platit pe el. In Romania a aparut o lege speciala care i-a OBLIGAT pe cei de la Orange sa faca deblocari in perioada contractuala (ei faceau doar pentru telefonaele cumparate fara abonament contra cost: 100 euro deblocarea. Acum e 100 euro daca e luat cu contract, 30 euro daca a expirat contractul si 0 euro daca e luat fara contract de la inceput).

Din pacate, sunt 99.99999 convins ca undeva scrie pe foile pe care le-ai semnat sau pe cutia telefonului ca aparatul e blocat in AT&T. Cei din state se dau in judecata pentru o ceasca de ceai, deci iti poti imagina ce proces ar fi daca nu s-ar scrie nicaieri ca aparatul e inutilizabil in alte retele. Sincer, cred ca va trebui sa faci cum s-a mai scris mai sus ... jail-break si unlock. Cand ai timp poti citi asta: http://en.wikipedia.org/wiki/IOS_jailbreaking.

Iarasi, din pacate, cred ca ai luat tzeapa ... Sper sa poti rezolva ceva pe cai oficiale. Ce te mai pot sfatui eu este sa returnezi aparatul pentru un full-refund cat de repede posibil si sa-l cumperi din Europa. Ca sa fii sigura ca e OK, nu iesi din magazin pana nu poti suna de pe telefon cu un SIM de Romania.

Bafta!

Semnătură 

Cristian.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09
.ral:cr - 27 August 2010 05:51 AM

de unde stii tu ce sistem are?

pentru ca A ZIS smile
daca tu nu ai observat…

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Se pare ca JB si UNlock nu va exista pt 4.0.2

Citez de pe Dev-Team Blog:
“Now it’s a few weeks later, and Apple has closed the jailbreakme.com hole.  They’re shipping devices with FW 4.0.2/3.2.2, impervious to this particular jailbreak.  So now, people will begin to ask: will there be a jailbreak for devices that shipped with 4.0.2/3.2.2, out of the box?

No, there won’t be.  FW 4.0.2/3.2.2 was *only* released to fix the jailbreakme hole.  With FW 4.1 still in its beta stages, it makes no sense to escalate the “cat & mouse” with Apple for FW updates that only fix the jailbreak holes. To quote WOPR, “the only winning move is not to play”.”

Deci isi pastreaza secretul pana la aparitia 4.1 tocmai pt a se putea face JB si UNlock la 4.1 si ca Apple sa nu isi dea seama de “slabiciunea” fw-ului prin care baietii injecteaza JB si Unlock.

Sry dar pana la 4.1 toti cu telefoane care vin direct cu 4.0.2 nu le vor putea debloca si in nici un caz nu vor putea face JB.

aaaaa…si inca ceva….

“if the cat & mouse game escalates too quickly, especially during beta FW periods, nobody but Apple benefits.  For this reason, there won’t be a 4.0.2/3.2.2 jailbreak specifically during the period where 4.0.2/3.2.2 is the latest public release.  At best, some future 4.1x FW jailbreak *may* be compatible with 4.0.2/3.2.2 (but don’t count on that).”

Bft all!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 26.08.10

Frumos mesaj! Oricum multumesc pentru informatii!

Dar acum sa fiu si eu rautacioasa, la tot si toate s-au gasit solutii si unei minti sclipitoare n-o sa-i scape nici versiunea 4.0.2! Sa nu uitam ca sunt persoane care considera asta o provocare si nu se lasa pana nu o rezolva. Asa ca… vorba optimistilor “nu dispera”!

Oricum daca cineva afla noutati, as aprecia sa lase un mesaj. Multumesc!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.02.10
swand - 31 August 2010 12:39 PM

Frumos mesaj! Oricum multumesc pentru informatii!

Dar acum sa fiu si eu rautacioasa, la tot si toate s-au gasit solutii si unei minti sclipitoare n-o sa-i scape nici versiunea 4.0.2! Sa nu uitam ca sunt persoane care considera asta o provocare si nu se lasa pana nu o rezolva. Asa ca… vorba optimistilor “nu dispera”!

Oricum daca cineva afla noutati, as aprecia sa lase un mesaj. Multumesc!

Sper ca nu ai inteles gresit. Nu conteaza daca nu va exista jailbreak la 4.0.2. ! Dupa ce apare noua versiune si odata ce va fi sparta, tu vei putea face update la noua versiune si vei putea beneficia de jailbreak/unlock. Desigur toate astea cand vor fi disponibile.
Pana atunci, aparatul tau nu e decat un ipod touch.

Toate cele bune !

Semnătură 

There could only be one… me.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Lumea Noua
Macuser din: 30.11.07
huk - 27 August 2010 12:12 PM
swand - 27 August 2010 08:41 AM

Pentru Huk:

La cumparare aveam 2 optiuni:
- 299 dolari cu contract
- 599 dolari fara contract. (ambele preturi nu includ taxa de 4 si ceva la suta)

n-am idee de unde l-ai cumparat si cine ti l-a vandut, dar situl Apple e destul de clar:

Can I buy an iPhone without an AT&T contract?
No. iPhone requires a two-year AT&T wireless service contract.

la fel ca cel AT&T

Poate chiar ar trebui sa citesti ce semnezi sau pe cutie, inainte de a cumpara ceva. Poate ai luat SH, se gasesc si aici in UK asa, de la cei care au luat la oferta cu prelungire abonament si apoi il revand. Si evident, sunt blocate Vodafone sau O2 (de unde l-au luat)

e iPhone 4, da?

Ba se poate. Scrie chiar pe site-ul apple. Aici se gasesc iphones fara abo dar la pret mult mai mare si numai la retail stores (nu prin web apple store).

“Additionally, the Apple Retail Store offers a no-commitment iPhone for the full retail price.”

https://buyiphone.apple.com/WebObjects/IPACustomer.woa/wa/IPAPreAuthAction/homePage?product=MC555LL/A&sf=us

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator

unde scrie? linkul dat nu duce la ce zici.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 02 Septembrie 2010 09:14 AM

https://buyiphone.apple.com/WebObjects/IPACustomer.woa/wo/0.0.0.1.26.3.11.5.1.1

sper sa mearga linkul… este un mic FAQ list pe pagina pe care am mentionat-o initial. zice asa:

Is a new contract with AT&T required?

A new 2-year commitment with AT&T is required when starting your purchase online. Additionally, the Apple Retail Store offers a no-commitment iPhone for the full retail price.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
huk - 02 Septembrie 2010 09:14 AM

mai sunt informatii similare (incluzand pretul) pe pagina oficiala a AT&T:

http://www.wireless.att.com/learn/internet/iphone-faq.jsp

Q. It sounds like I don’t need a contract to buy iPhone 3GS. Can I buy it and use it on another carrier?
A. We do offer no-commitment pricing, however, iPhones sold in the United States are configured to work only with the wireless services provided by AT&T. Here’s the no-commitment pricing for both devices:

iPhone 3GS (16 GB): $599
iPhone 3GS (32 GB): $699
iPhone 3G (8 GB): $499
iPhone 3G (16 GB): $549 (while supplies last)

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator

Aha, ok. Vad acum.
i4: 199/599 pentru 16GB si 299/699 pentru 32GB

revenind ontopic:

Q. It sounds like I don’t need a contract to buy iPhone 3GS. Can I buy it and use it on another carrier?
A. We do offer no-commitment pricing, however, iPhones sold in the United States are configured to work only with the wireless services provided by AT&T. Here’s the no-commitment pricing for both devices:

raspunsul e in continuare ca trebuie citite conditiile de vanzare. sau returnat daca nu esti multumit.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.09.10

Odata ce faci unlock iphone-ului care a venit blocat pe AT&T mai este necesar sa ii faci unlock si cand o sa instalezi iOS 4.2, 4.3, etc? Ma gandesc daca nu tii neaparat sa ii faci jailbreak si atunci.

2 din 2
2