Redare imaginilor merge sigur am vazut demonstratia cat despre video playback nu cred poate cu eventuale interventi asupra softului va fi capabil si de video playback, mi si pare foarte geniala chestia cu ceasul probabil va iesi pe piata diferite huse poate va contine si curea pentru al pune la mana pe post de ceas asteptam.
Aici se zice că nu mai are funcția de redare video. Deci - fără înregistrare video, fără redare video, cu ecran mai mic, el cu totul mai mic (deci la “lopețile mele” îmi va fi ca greu cu butonatul) -> rămân la vechiul meu nano 3rd gen. sau trec pe Shuffle (care mă bucur că a revenit la forma de 2nd gen.).
ce video playback vrei pe ecanu ala ?
unde sa puna camera ?
e ieftin 149$. cate device-uri asa mici au touchscreen ? ahh si cu multitouch.
mie imi place enorm de mult. am sa cumpar modelul verde
ce video playback vrei pe ecanu ala ?
unde sa puna camera ?
e ieftin 149$. cate device-uri asa mici au touchscreen ? ahh si cu multitouch.
mie imi place enorm de mult. am sa cumpar modelul verde
Pe langa player…
Cu o curea la mana, sub forma de ceas…da, ar fi dragut, oarecum folositor…interesant.
Totusi…
Nu ma intelege gresit…m-am holbat si eu la monitor si imi faceam calcule, si planuri…
Dar intr-un tarziu…, dupa ce am tras linia si am primit si raspunsurile de la voi - nu m-a convins.
Sper sa il cumperi tu cat mai repede, si sa faci un scurt review, poate ma convingi.
Daca va uitati atent la prezentare o sa vedeti ca atuncea cand prezinta modelele in timp la ipod nano , la 3rd gen uita de video si la 5 de camera , subtil… http://www.youtube.com/watch?v=J9axC0JhaqU&NR=1
aici e prezentarea ! incepe ipod nano la minutul 9!