Mi se pare o prostie ipod nano sincer!Nu mai face nimic altceva inafara de muzica!Video nu! Camera Nu ! Iar pretul a ramas acelasi !
Nu inteleg de ce cineva nu ar mai astepta si si-ar lua touch diferenta e de 80 de dolari!
Pentru ca poate au un iphone si vor ceva de muzica mai tare decat shuffle-ul. Sincer eu sunt adeptul sa ascult muzica de pe telefon, dar pot sa spun ca imi place foarte mult noul ipod nano (mie dealtfel mi-a parut rau cand au renuntat la forma aia de “fat nano”). Si faza ca e touchscreen nu face altceva decat sa atraga atentie si sa fie in trend cu tehnologia (si deh, costa sa fii in trend cu tehnologia )
Au afisat preturile la istyle ipod nano touch 740 ron, shuffle 250 ron, si ipod touch 4 1000 ron, cel de 8 Gb parca, deci prea scump nano mai pui unpic si iti ei un ipod touch si nu se compara, sincer au exagerat iar preturile, noroc ca mai am prieteni care vin din state luna viitoare am sa iau de acolo e mult mai rentabil.
Bun , stiu ca e o intrebare mai delica din punct de vedere al legalitatii ei , dar de exemplu daca iei filme de pe filelist , cum le-ai putea pune pe el ? Poti share-ui continutul calculatorului , ca sa fie accesat de apple tv ?
salut
vreau sa imi cumpar un ipod nano 6th generation
ce parere aveti de ultimul mode?
pe mn ,cel putin,ma inspira e touch ,adica e futuristic touch-ul o sa ajunga un element cotidian nu exclusivist cum e acuma.
am inteles ca partea nasoala fata de 5th generation nu are camera.nu are difuzor si nu poti instala aplicatii 3th party e adevarat??ce imi recomandati?
si apropo referitor casti e adevarat ca ipod (chiar si la 50% VOLUM)conduce la surzire