Astazi am inserat un anunt cu un MBP Unibody 17 i5(de 2 ori chiar) insa nu mai apare la rubria de vanzari.Daca am gresit in formularea anuntului va rog sa lasati un post cu detalii pentru a corecta.Cu stima,Zanfir
Probabil (nu stiu sigur, nu sunt admin sau moderator) pentru ca MBP-ul tau era nou-nout, iar rubrica de “vanzari” este destinata obiectelor second-hand. Din cate tin minte eu din regulament, parca obiectele noi se vand la rubrica “reclama pentru afacerea mea”.
Secțiunile Vânzări și Schimburi sunt rezervate macuserilor ce încercă să-și vândă sau să schimbe un obiect proprietate personală, obiect pe care l-a folosit o perioadă de timp (vânzare/schimb second hand). În aceaste secțiuni nu își au locul anunțurile celor ce cumpără ca să vandă mai departe, cel mai adesea eludând plata taxelor vamale, a TVA-ului și a impozitelor aferente. Aceste anunțuri vor fi șterse imediat fără preaviz. La încălcarea repetată a acestei restricții, contul utilizatorului va fi suspendat pentru o perioadă minimă de 2 săptămâni.
Obiectele noi merg in sectiunea de reclame. Era nou noutz, nu?