Accepted
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Am dat peste acest film din intamplare, nu stiam despre ce este vorma cand l-am ... errr… vazut la Multiplex smile, o comedie foarte bine realizata, avandu-l ca actor pe tanarul Justin Long. Sunt ceva macuri in film - am vazut eMac, iMac, chiar si Apple Cinema Displayuri. Merita vazut.

So, e vorba despe un tanar cam petrecaret care nu este primit la nici o facultate, si pentru a-si “multumi” familia isi fabrica o facultate (la inceput virtuala) cu tot ce implica (acte, website, decan, colegi, cladire, etc…). Ghiciti cum incepe - PE MAC!

PS: toata lumea de pe forum il stie pe Justin Long, e tipul care spune “Hi, I’m a mac!”...

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Stiu. Trailerul e de mult pe AppleTrailers. Inca nu am apucat sa il vad, e facut de cei care au creat American Pie.. deci .. caterinca garantata :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Justin Long a jucat şi în Galaxy Quest, o comedie la care pot să mă uit de 50 de ori şi tot nu mă satur, aşa de tare-mi place. smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

vorbind de Justin Long (nici nu ii stiam numele), il tin foarte bine minte din jeepers creepers... dragut film…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

a jucat si in Waiting (2005)

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
D.O.R.U.T.Z. - 11 Septembrie 2006 10:37 PM

Am dat peste acest film ...

Ori eu am ceva probleme cu unicul meu neuron (brainfart) ori ceva se intampla, ca nu pricep nici cum despre ce film vorbesti… si vad ca sunt singurul.
Ma lamuresti si pe mine te rog?
big surprise

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

M-am prins si eu pana la urma asa incet de cap cum sunt, titlul era in lista. Scuze pentru interventie!!! :p

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

Titlul filmului = Titlul topicului

Aceasta lamurire este pentru cei care nu au inteles si le e frica sa intrebe ... smile

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!