Dacă reuşiţi să descărcaţi podcastul “Apple special event, september 2010” - durează mult, s-a încuţuripat ţeava în Carolina de Nord - putem da un mic replay la eveniment :
- la 15:44 , Steve zice “..., HDR photos, ...” . O fi o eroare sau o scăpare ? iPad camera hint ?
- la 19:25 , aflăm că 4.2 vine şi pe iPhone şi iPod touch. Deci printing.
Dacă reuşiţi să descărcaţi podcastul “Apple special event, september 2010” - durează mult, s-a încuţuripat ţeava în Carolina de Nord - putem da un mic replay la eveniment :
- la 15:44 , Steve zice “..., HDR photos, ...” . O fi o eroare sau o scăpare ? iPad camera hint ?
- la 19:25 , aflăm că 4.2 vine şi pe iPhone şi iPod touch. Deci printing.
Ce ciudăţenie! În timp ce iOS descoperă printarea simplificată, în Snow Leopard trebuie să asuzi bine ca să vezi o imprimantă.
http://bugreport.apple.com/
Mie dupa un schimb de mailuri de o saptamana mi-a rezolvat problema cu un Lexmark X4550/
La primul mail baietii mi-au spus ca “nu aveau aceasta imprimanta in lista lor de drivere”
De vis! Si util ca un c*i in talpa! La ce mama dracu’ mai pun optiunea aia daca tot nu pot sa pun un ton pe care il fac eu si trebuie sa folosesc nenoricirile lor de tonuri. E inca beta si poate o sa schimbe, dar sincer nu imi fac sperante. Al dracu’ iphone dupa 4 revizii de soft si tot nu pot sa sterg un apel individual din lista. Tonuri de apel la text si stergerea apelurilor individuale o sa fie un key feature 7.0 .
Le-a dat Domnul Dumnezeu gândul bun. Dacă mă lasă să-mi pun și sunetul meu custom (a se citi: “sunet de sculat toți veciinii”) doar pentru numărul de pe care îmi vin alarmele de la servere, nici nu mai fac jailbreak. Acuma volens-nolens folosesc sunetul ăla pentru toate SMS-urile și ... nu-i bine
Deah…..e ok ca poti selecta un ton diferit pt diferite persoane din agenda atunci cand rimesti un SMS. Dar ideea e sa te poate lasa sa adaugi alte tonuri pt sms….ca daca le poti folosii numai pe alea ale lor….mai bine nu :D
Dar banuiesc ca, introducand aceasta functie vor implementa si asta nu?......ar fi logic….nu? :D Sau cand vine vb de Apple, ar fi logic….dar pe bani*