iOS 4.1 se misca bine pe 3Gs si pe 3G merge foarte bine (am facut restore si setup as new phone) dar sa vad dupa cateva zile cum se prezinta. GameCenter e online, dar nu sunt jocuri. Optiunea ‘ping’ din itunes.app inca nu este prezenta probabil o sa fie un OTA update saptamana viitoare.
In 4.1 daca vreti sa activati ping: cand cineva va da ‘follow’ o sa primiti un mail de confirmare a ‘prietenului’. Daca deschideti mail-ul de pe iphone linkul va trimite in Itunes.app unde o sa se activeze si optiunea de Ping.
iOS 4.1 se misca bine pe 3Gs si pe 3G merge foarte bine (am facut restore si setup as new phone) dar sa vad dupa cateva zile cum se prezinta. GameCenter e online, dar nu sunt jocuri. Optiunea ‘ping’ din itunes.app inca nu este prezenta probabil o sa fie un OTA update saptamana viitoare.
Sa inteleg ca merge GameCenter si pe 3G in 4.1? Parca spuneau ca nu va fi dispo (doar pt 3GS si 4). M-as bucura, mai am 1 saptamana de asteptat…voi suferi pana atunci cu lentoarea 4.0.2 pe 3G…
Mi-am facut si eu un cont de ping. Momentan e cam rudimentar si e foarte twitterish. In schimb am testat Epic Citadel si abia mi-a venit a crede ochilor (stupendous) . In rest, foarte marfa ca idee Game Center si sunt sigur ca o sa prinda, mai ales ca e API.
Fratilor am si eu o rugaminte :
Cine are 3GS si are posibilitatea sa testeze sau chiar acum testeaza iOS 4.1 imi spune daca este optiune HDR pe 3GS ?
Eu am cont de Developer si pot sa testez dar sunt foarte ocupat zilele astea, nu am timp de restore-uri si activari in XCODE
Multumesc.
@hamilton : In primul rand, nu te chinui atat sa pui 4.1, ii dai in itunes ‘alt+update’ se face update-ul si gata mai e si GM-ul. Nu ai nevoie de xcode etc
In al doilea rand, optiunea HDR nu este pe 3Gs , cred ca doar pe iphone 4.
Am un 3G si un 3GS. 3GS-ul are deja 4.1, insa 3G-ul, am avut buna inspiratie sa il las la 3.1.3.
Acum as vrea sa stiu daca cineva a instalat 4.1 peste un 3.1.3 (NU 4.0.x) si a observat schimbari majore de viteza.
Fiind luat de la Orange, e blocat la ei si jailbreakme.com inca ar merge pentru un unlock pe 3.1.3, insa nu pentru 4.1.
Nu stiu daca se merita sa fac upgrade la 4.1 pe 3G (am 3.1.3 pe el acum).
Am pus eu acum doua zile pe un 3G 4.1(GM) si se misca incomparabil mai bine decat cu 4.01/4.0.2 .Poate nu este atat de rapid in raspuns la comenzi ca 3.1.3 dar este oricum un pas inainte si mai ales un sistem care eu cred ca merita pe un 3G.
Sa vedem deseara cand se va lansa versiunea finala( daca va fii intradevar deseara, probabill dupa ora 20).