ok,atunci nu iti trebuie JB daca vrei sa il folosesti ca iPod si pentru internet
sau ce stiu eu ce vrei sa faci cu el,banuiesc ca stii pentru ce ii JB-ul
oricum, o sa poti sa il faci si in anglia sau unde ai zis ca pleci
nu am cartela sa il activez….si jb-ul ar fi mers pt appsync ...din pacate nu o sa pot sa il jb acolo…din diverse motive. poate am noroc de jb sambata seara noaptea / dis de dimineata
pai asta e chestia, k eu ias face update, dar dak se blocheaza, cine stie cat trebuie sa astept. poate a incercat cineva de pe aici si ne poate spune daca ramane deblocat sau nu.
Orice iPhone care are nevoie de unlock la urmatorul firmware instalat se blocheaza natural (asa protejeaza Apple produsul,acest ciclu nu se va termina niciodata).
Fac exceptie modele “neverlocked” care bineinteles sunt la preturi mai mari,dar si ele au nevoie de jailbreak pentru a putea fi folosite programele ***** Open-Source instalate cu Cydia (...de fapt ai vrut să zici—Admin)
[ Modificat: 10 Septembrie 2010 07:03 AM de Administrator ]
hai sa fiu rau… nici iphone 4 nu are hdr . teoretic, functia exista. practic, pozele facute cu hdr si alea fara nu au nici o diferenta vizibila… nu noaptea, nu ziua, nu afara, nu in casa, nu de-aproape, nu de departe…
asa nu stiu ce se intampla, da sa le trimita careva o poza hdr celor de la apple, ca au cam incurcat termenii!