2 din 7
2
iTunes 10
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Mie imi place Ping smile nu e un social network, dar e ok. Mai arunc si eu un ochi la muzica, vad ce e nou . E slab, dar cine stie in timp poate il fac si ei mai ok. cat despre nume pe mine nu ma deranjeaza ca e cel real. De ce nu ar fi?

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

da, de la facebuce e un pas inainte: si ca privacy si ca simplitate.

pentru muritorii care nu se dau pe astea, dar se gandeau sa mai scrie un mini-review la ce concerte mai merg, pentru prietenei sau alti forumisti… neah. ma mai tin.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 08.08.06
huk - 02 Septembrie 2010 09:42 AM

Nu poti sa pui comentarii la liber/ status. Nu poti adauga muzica ce-ti place decat daca e cumparata din iTunes Store.

Cred ca te inseli, treci la “manually pick the music to display”, da un search pt melodia /artistul care te intereseaza, dai add si apare in lista… la mine merge

Nu am reusit inca sa-mi pun o poza pe profil, nu stiu ce are (jpg, nu e mare fisierul…), cred ca e de la ei, din cate inteleg, vor sa faca review pentru fiecare poza ca sa nu apara “prostii”...

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Alexi1982 - 02 Septembrie 2010 01:23 PM

Cred ca te inseli, treci la “manually pick the music to display”, da un search pt melodia /artistul care te intereseaza, dai add si apare in lista… la mine merge

poate nu inteleg eu cum functioneaza, dar cand ii dai search in edit profile, adaugi muzica din itunes store, nu din ce ai tu in playlist. nu poti sa dai click dreapta pe o melodie si sa-i dai add.

in plus, nu pot sa adaug nimic pe wall, pot sa adaug cand cumpar ceva sau cand urmaresc pe cineva.
cum scriu: “acum ascult (b) cornered - Kraak&Smaak;”? acum pot comenta doar in spatele unei activitati predefinite (ca am inceput sa urmaresc u2)

citesc si helpul, dar nu e ce ma astept intuitiv sa fie. poate sunt eu defect.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Pe mine ma mira cum de ati trecut cu vederea butonasele colorare care acum sunt la 90 grade (vertical) puse… total anapoda si violeaza conduita OS-ului (ca sa nu mai zic de ochi)... iar kkt-ul ala de icoana din bara care arata mai rau ca orice aplicatie freeware ma surprinde si mai tare.
Stau sa ma intreb ce se intampla la Apple…

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 08.08.06
huk - 02 Septembrie 2010 01:57 PM
Alexi1982 - 02 Septembrie 2010 01:23 PM

poate nu inteleg eu cum functioneaza, dar cand ii dai search in edit profile, adaugi muzica din itunes store, nu din ce ai tu in playlist. nu poti sa dai click dreapta pe o melodie si sa-i dai add.

in plus, nu pot sa adaug nimic pe wall, pot sa adaug cand cumpar ceva sau cand urmaresc pe cineva.
cum scriu: “acum ascult (b) cornered - Kraak&Smaak;”? acum pot comenta doar in spatele unei activitati predefinite (ca am inceput sa urmaresc u2)

citesc si helpul, dar nu e ce ma astept intuitiv sa fie. poate sunt eu defect.

da, cauti pe store, nu in muzica ta… nu e asa intuitiv, asa e!
sunt de acord cu tine pt restul

nu-mi plac culorile din noua bara de status la sync!!!

Semnătură 

MBA 13”, MBP 15”, iMac 24” & Bose Companion 3
iPhone 6, iPhone 5, Bowers & Wilkins P3
iPad mini, Wi-Fi + Cellular
Time Capsule, Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Aetherius - 02 Septembrie 2010 02:25 PM

Pe mine ma mira cum de ati trecut cu vederea butonasele colorare care acum sunt la 90 grade (vertical) puse… total anapoda si violeaza conduita OS-ului (ca sa nu mai zic de ochi)...

hihi, nici nu le-am vazut. sunt si cu 2 pixeli mai mici decat restul din sistem. naspa. presimt asa un 10.1 intr-o saptamana doua…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Cred ca le-au pus acolo ca sa castige spatiu.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Cu siguranta din cauza spatiului le-au pus acolo. Arata mai ciudat ca sunt mai mici si sunt puse pe laterala dar nu stiu pe cati ii deranjeaza, eu unu nu folosesc butoanele alea deloc. Icoana, bara de sync sau butoanele tin de gusturi cel putin asa vad eu lucrurile. Mie imi place ce au facut cu iTunes 10 si nu cred ca o sa le schimbe prea curand, dar nu se stie nici o data smile

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Vai, acuma le-am văzut și eu pe alea pe verticală - și îmi provoacă un sentiment de rău de mare când le mișc privirea de la ele la unele puse normal confused ... cred că o să sick ... bbleaahhh ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09

Apple tocmai a reinventat ... semaforul.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

“defaults write com.apple.iTunes full-window -1” în Terminal repune semaforul așa cum era, ca la F1. smile De la TUAW citire.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
toma - 02 Septembrie 2010 05:52 PM

“defaults write com.apple.iTunes full-window -1” în Terminal repune semaforul așa cum era, ca la F1. smile De la TUAW citire.

Abia astept sa ajung acasa!! Phfff!
Mare tampenie, n-am ce zice. Deocamdata am schimbat inapoi icoana cu CD-ul (mult mai simpatica), si cand ajung acasa abia astept sa comut pe F1 :>

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.02.07

Oricum, nu inteleg ce sa fac eu cu acest ping. De fiecare data cand imi cere apple id nu ma pot conecta. Am avut un cont .mac free dar cu ala nu ma pot conecta. Aveti idee fac ceva gresit ?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator

iti trebuie cont iTunes Store

Semnătură 

2 din 7
2

‹‹ Limba iTunes Account      New iPod Shuffle ››