“defaults write com.apple.iTunes full-window -1” în Terminal repune semaforul așa cum era, ca la F1. De la TUAW citire.
Abia astept sa ajung acasa!! Phfff!
Mare tampenie, n-am ce zice. Deocamdata am schimbat inapoi icoana cu CD-ul (mult mai simpatica), si cand ajung acasa abia astept sa comut pe F1 :>
Cum ai schimbat icoana, ca sincer e cel mai ok cea veche.
Mulțumesc, am urmat pașii de acolo și am modificat un fișier .action. Deși funcționează acum pentru un workflow mai vechi tot nu apare în lista Automator. Sper sa rezolve Apple si asta la următorul update.
deci pe mine ma arunca afara de fiecare data cand, cu iPhone 3GS legat la iTunes, incerc sa intru in tabul Apps din meniurile de sincronizare. La accesul la alte taburi nu se intampla asta, doar la apps…Ce ar putea fi, idei?
deci pe mine ma arunca afara de fiecare data cand, cu iPhone 3GS legat la iTunes, incerc sa intru in tabul Apps din meniurile de sincronizare. La accesul la alte taburi nu se intampla asta, doar la apps…Ce ar putea fi, idei?
mie nu imi mai recunoaste ifon 3g.. cu JB .. imi da o erroare 0x1.321231 si cam atat.
eu am incercat sa imi fac cont pe itunes fara card de credit, insa nu mai apare optiunea. la fel am patit si cand am incercat din telefon ... mai are cineva aceasi problema ? :(
mie nu imi mai recunoaste ifon 3g.. cu JB .. imi da o erroare 0x1.321231 si cam atat.
ceva ideei?
erroare 0xe8000001 si se pare ca mi-o sters iphoto.. si toate pozele.. apple suge