De obicei imi plac noutatile de la Apple, dar 10 asta e groaznic. Genius mi s-a parut stupid, dar macar am putut sa-l fac sa dispara. Ping in schimb nu mai vrea sa plece, si trebuie sa downloadez patch-uri si fix-uri si ce stiu eu ce-or fi ca sa scap de el. De ce e acolo OBLIGATORIU, daca majoritatea chestiilor care au de a face cu el sunt limitate la tarile care au un iTunes Store serios, sau, nu stiu, ofera anumite servicii care la noi (si la multi altii) nu exista? E ridicol…
Cel mai nasol, oricum, e faptul ca nu pot sa-mi sincronizez iPod-ul pentru ca-mi sterge toate fisierele video. Nici nu ma ating de ele, ca doar vreau sa ramana acolo, dar tampitul decide ca doar pentru ca nu mai sunt pe calculator, trebuie sa le stearga. Ce dracu? 9 le lasa unde erau chiar daca le-am sters de pe MacBook.
Si icoana aia… parca e ceva ce ai downloada de pe site-uri de icoane gratis. Si alea-s mai bune uneori. :(
Nu-mi place sa ma plang, dar e parca a fost un down-grade un UP-grade.
Asa vezi tu Iepurica…daca nu ai o biblioteca consistenta de muzica Genious nu are loc acolo ,eu folosesc foarte mult functia atat pe Mac cat si pe iPhone si AppleTV ..nicaieri nu gasesti asa un ajutor in crearea unor liste muzicale
Tine minte un iPod este un client al programului iTunes ...daca te muti pe alt calulator iTunes de pe acel calculator va sterge ce a fost pe iPod si va pune cele din libraria sa
E o filozofie diferita si daca ia lucrat cu winamp ani de zile greu va fi sa scapi de obicei
Ping e valabil doar in anumite tar iasa ca nu trebuie sa te atingi de el daca nu te incadrezi in trend..lasi acolo ca nu deranjeaza chiar il poti seta sa nu apara in preferinte asa cum poti face cu Apps ,podcast ,book etc
Am si eu urmatoarea nelamurire:
Vreau sa sincronizez doar Books cu iTunes. Cand bifez chestia aia acolo imi atrage atentia ca imi va sterge toata muzica si filmele din iPhone daca o sa actives sincronizarea cartilor. Care e legatura intre ele?
Nu pot sa sincronizez doar cartile si pdf-urile iar restul sa ramana la locul lor?
Daca ai Home Sharing activat poti dar conditia e sa fie in aceasi retea si acelasi cont de iTunes
Mai repet odata pentru ce ce nu au inteles iTunes este cel care sincuie datele spre iPod,iPad,iPhone sau AppleTV si nu invers.
iTunes poate sincroniza la randul lui mai multe device fiecare cu setarile lui specifice,doar AppleTV se poate conecta in retea pana la 5 computere,dar tot iTunes de pe calculatorul principal este Boss.
In ultimul Keynote poate ati observat ce a zis Steve despre Sincronizare ,ca unii nici nu stiu desre ce e vorba e ceva greu de inteles ..asa ca ne va pregati ceva mai simplu de folosit “Streamingul” gata cu durerile de cap si altele dar astea in viitorul apropiat odata cu iLife’11.
Tine minte un iPod este un client al programului iTunes ...daca te muti pe alt calulator iTunes de pe acel calculator va sterge ce a fost pe iPod si va pune cele din libraria sa
Asta nu e tocmai adevarat. Am convertit serialul (4 sezoane) acum un an jumate, cu versiunea iTunes care o aveam atunci. L-am pus libraria iTunes, si apoi l-am transferat pe iPod. Dupa aceea, am sters fisierele de pe calculator. De atunci, serialul a ramas in libraria iTunes, si PE iPod, doar ca nu mai era fizic pe hard. Niciodata, de un an jumate, nu a avut tentativa de a-mi sterge nimic de pe iPod decat daca ii spuneam eu sa le stearga, si mi-am sincronizat iPod-ul de sute de ori de atunci. Chiar am mai adaugat fisiere video, adica am mai umblat pe acolo. Ce-i pe iPod ramane pe iPod daca eu ii spun sa nu le stearga.
Am vazut citit si despre altii care au probleme asemanatoare, doar ca iTunes le sterge fotografiile. In unele cazuri chiar daca fotografiile mai sunt pe hard, exact in locul unde erau. Eu es spune ca e un “glitch”, sau nu s-au gandit ei tocmai bine cand l-au facut asa. Mi se pare absurd sa trebuiasca sa tii toate lucrurile de pe iPod si pe hard. Inainte NU ERA ASA.
E o filozofie diferita si daca ia lucrat cu winamp ani de zile greu va fi sa scapi de obicei.
Nu am lucrat cu Winamp nici cand am avut Windows. Am MacBook de 2 ani jumate, iar iTunes folosesc de cel putin 5. Nu prea are de a face una cu alta. E ceva ciudat cu upgrade-ul asta, si nu sunt singura care e de parerea asta. M-am uitat pe interneturi, si sunt multi oameni destul de nemultumiti. Ceea ce e, cel putin pentru mine, o noutate.
M-am exprimat gresit. Este adevarata afirmatia ta, dar explicatia nu se aplica, pentru ca e vorba de exact acelasi calculator, cu exact acelasi sistem de operare, cu exact aceleasi fisiere (in cele audio nu umbla de loc). Stiu si eu ca nu poti sa fii sincronizat la doua calculatoare diferite. Dar aici e vorba de altceva.
Scuze, dar n-am gasit butonul de editare al post-ului. Nu exista, sau nu vad eu bine.
Tocmai am facut update la 10.1 pe Windows (7, 64bit). Primul lucru care l-am observat e ca s-au schimbat usor fonturile prin aplicatie. Sunt cumva singurul?
pe mine ma cam seaca cu lipsa de culori la iconite si vad ca l-au facut si pe iPhoto la fel. Pe de o parte inteleg ca investesti in placi video si rezolutii mai bune iar pe de alta parte iti dai cu firma in cap. O fi mai odihnitor la ochi dar mie imi pare fad si de multe ori ma chinui sa gasesc ceva in partea stanga. Asta e..
PS Semaforul de la iTunes iar e ca naiba pus pe invers…
Ca să nu deschid alt topic pun si eu o intrebare aici. Din senin iTunes la deschidere face “Determining Audio Volume” care durează o veșnicie și de obicei o întrerup. Am înțeles la inceput ca a făcut ceva cu Gapeless , Library,etc, etc dar acum ce are cu mine? Nu am adaugat melodii nu i-am facut nimic.
Nu , nu e bifat nimic . Nici organizatu , nici mutatu, nici magazinu sau sharingu. Si in plus, nu am schimbat nimic fata de ultima folosire. Cred ca sterg libraria si il las peste noapte sa-si faca damblalele.