New iPod Shuffle
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.03.09

Noul ipod Shuffle disponibil in 5 culori aduce imbunatatiri precedentului astfel incat s-a revenit la butoanele identice cu cele din generatia a 2 -a dar pastrand “voiceover button” in 25 de limbi, are o memorie de 2GB si o autonomie de 15 ore de redare superb zic eu.

http://www.apple.com/ipodshuffle/

Semnătură 

MacBook Air 11’ i5 128SSD
iPhone 6 16gb SpaceGry
iPod Shufle 1st and 4th
IPod Video 5.5th 80GB

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Il am de aproape doua saptamani (varianta albastra) si sunt multumit de el. Sync-ul cu iTunes 10 functioneaza bine, bateria de la 0% la 100% se incarca in aproximativ 2h 10m, daca nu ascult muzica in continuu atunci bateria ma tine mai mult de 15 ore, castile sunt destul de bune - la fel si calitatea sunetului. Singura chestie ce nu-mi place este cablul acela USB, care cu tot cu mufe are doar 5 cm lungime. Ce mi-a mai placut a fost ambalajul, o cutie foarte mica (cub), si faptul ca am primit si un mini-sticker cu Apple. tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Nu mai vine cu Dock ? Eu am cumpărat un căbluleț de ăla de 5 cm separat pentru iPod-ul Shuffle v2 al soției smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Din pacate nu. Doar cablul acela de 5 cm vine cu el, castile, un mini-sticker Apple si un manual in miniatura. Defapt este doar o carticica cu conditiile de acordare a garantiei (in mai multe limbi), manualul de utilizare a trebuit sa il descarc de pe net.

Imi place ca Apple dimensioneaza manualele de utilizare dupa dimensiunea cutiei. Cand am vazut si mini-manualul din ambalajul de la Apple Remote, am ramas fara cuvinte. Probabil de aceea este manualul pentru iPod Shuffle si iPod Nano Touch disponibil online pentru descarcare deoarece era imposibil sa scrie asa mic cum ar trebui ca sa incapa in cutia iPod-ului. LOL

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

De azi si eu posesor de iPod shuffle. Mi-a fost adus de o cunostinta, din state. dupa mai mult de o saptamana de asteptari smile l-am luat pentru muzica in masina. SUnt curios cum se comporta, azi testez.

PS: cablul are 8,5 cm cu tot cu mufe :p

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Azi cand mi-am conectat iPod Shuffle-ul la MacBook pentru a mai adauga muzica pe el, am observat ca exista un firmware update pentru acesta. Firmware-ul nou (v. 1.0.1) ofera o functie de “hold” destul de utila, ce pana acuma nu exista la acest iPod.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Eu nu pot face update-ul, imi spune iTunes ca este folosit de alta aplicatie…Mai mult, il incarc full, dupa care imi zice “battery low” la nici 40 de min de utilizare. Nu-l incarc eu bine? Conectat la iTunes minim 3 ore…

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hunedoara
Macuser din: 06.07.10

De azi si eu posesor de iPod Shuffle gen 4. L-a comandat de la Nomax varianta argintie. Este foarte mic lucrat nu ma steptam sa fie char asa de mic. Calitate foarte buna a sunetului chiar si cu castile cu care vine, plus m-a impresionat ambalajul ocutiuta mica un fel de cub zici ca e facut pentr bijuterii.  Foarte multumit pana acum desi nu am apucat sa-l butonez decat vreo 3 ore.

Semnătură 

MacBook(Late 2006) MacBook2,1 Black
Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPod Suffle 4th Generation

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

@Kedy: Eu am iPod-ul de cand a aparut, il folosesc aproape zilnic cateva ore si sunt si eu foarte multumit de el (am varianta albastra - arata foarte fain).

@h3llboy: Posibil sa aibe o problema daca te tine asa putin. Eu cand il incarc il leg la mac, sincronizez muzica si ce mai vreau si apoi ii dau eject din iTunes (ca sa nu mai comunice in continuu cu mac-ul) dar il las conectat la USB pana se incarca complet (LED-ul se face verde). Vezi nu cumva port-ul tau USB nu da destul curent (500 mA)?

‹‹ iTunes 10      reglare sunet la ipod nano ››