Software Update inutilitati
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 06.03.09

Salut.
Vreau sa scap de acele elemente din Software update pe care nu le folosesc. De exemplu am un update de la Garage Band de 1,2G si nu am nevoie de el ori cele de la “Raw Photo ceva” pe care la fel nu le folosesc. De o luna tot imi apar in lista si vrea sa scap de ele.
Cum fac? (Daca se poate!!!!)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 18.10.05

Vezi ca ai in meniul Update - Ignore Update.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi mult altero.
Nu imi dadusem seama niciodata ca programul mai are si alte meniuri in afara de fereastra principala.
Numai bine

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Sau iata ca e si mai usor. Un simplu Delete si a disparut programul. Meteahna veche de la uidouz de a cauta meniuri alternative in care sa nu gasesti nimic din ce te intereseaza.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 18.10.05

Daca folosesti Ignore, te poti razgandi. Cu Delete nu stiu cum e, eu instalez tot ce-mi propune SU.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: podu'rosu
Macuser din: 11.10.05

daca dai delete, cand nu gaseste update te intreaba daca vrei sa le vezi pe cele ignorate. deci face acelasi lucru.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Si acuma alta intrebare referitoare tot la SU
Cand instalezi ceva nou, de exemplu noul iTunes, ce se intampla cu vechiul? In sensul de spatiu. Toate aceste update-uri iau mereu si mereu din spatiu? Sau sterg ce era inainte pt a ecenomisi. Asa mi s-ar parea mai logic. Altfel, la cate update-uri facem ni s-ar umple hardul doar de programe instalate.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Vatra Luminoasă
Macuser din: 11.10.05

Se sterge ăla vechi la SU.

Semnătură 

Apple:2x macmini/10.6,10.7, Book G3/9.2,10.1,10.2,10,3,10.4, Q610/A/UX3.1, 128k/6.0.1, Classic/6.0.8
UNIX:SGI Indy/IRIX, Bull DPX20/AIX, HP Jornada 680/JLime, Sun Ultra 1/Solaris, HP 9000 F20/HP-UX
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k
Wiki is Information & Information is Power