Salut,
De ceva timp am o problema frustranta la reteaua mea de acasa. Sunt conectat prin UPC si de obicei conectam iPhone-ul la laptop prin WiFi intr-o retea Ad-hoc cu Internet Sharing ca sa am net pe telefon(mentionez ca am Win7). Mergea de minune pana acum.
Safari imi spune: Cannot open this page because Safari is not connected to the internet si acceasi problema la orice aplicatie care se conecteaza la net. Aplicatii gen Air Sharing imi merg si acum. Laptopul imi spune ca toate retelele au Internet. Problema e doar la mine acasa. In rest iPhone-ul a reusit sa se conectez la alte retele prin oras.
Asta e setup-ul meu:
Router UPC > Router personal > Laptop cu Win7 > WiFi Ad-hoc > iPhone
Am tot cautat pe net si am gasit ca ar fi o problema de DNS. Am pus la setari wifi pe iphone adresa DNS de la UPC. Nimic. Am incerca cu un programel special sa conecteze iPhone la NetConnectify. Nimic. Am resetat modemul la factory settings. Nimic. Din ce am gasit am inteles ca problema e de la Provider. Acum am intrebat si la UPC daca au schimbat ceva la reteaua lor. Nu stiau de nici o schimbare.
Am iPhone 3G cu 4.0.2. Nu mai stiu ce sa-i fac. Am dat si Restore as new phone, Restore Network Settings. M-am intors si la versiuni mai vechi de iOS. Am atasat setarile care le am la modem, iPhone, Lan si WiFi adapter. Daca stie cineva cum sa ma ajute as fi recunoscator.