Optiuni Baterie
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.10

Am citit pe net ca se poate/putea alege din setari unul dintre urmatoarele profile pentru baterie, asemanator ca pe Windows: Better Performance etc. Doar ca uitandu-ma in setarile mele pentru Energy Saver Profiles nu vad asa optiune. A fost scoasa aceasta optiune sau trebuie instalat ceva separat (gen Widget) pentru a le putea accesa?

Am un MBP 2010 cu 10.6.3 pe el.

Mersi mult de tot,
Alex

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08
alexnestian - 04 Septembrie 2010 01:48 AM

Am citit pe net ca se poate/putea alege din setari unul dintre urmatoarele profile pentru baterie, asemanator ca pe Windows: Better Performance etc. Doar ca uitandu-ma in setarile mele pentru Energy Saver Profiles nu vad asa optiune. A fost scoasa aceasta optiune sau trebuie instalat ceva separat (gen Widget) pentru a le putea accesa?

Am un MBP 2010 cu 10.6.3 pe el.

Mersi mult de tot,
Alex

Daca ai un MBP de 15 sau 17 si te duci in System Preferences -> Energy Saver ar trebui sa ai o optiune de genu “Graphics Performance” cu optiunile “Better Performance” si “Energy saving”, sau ceva de genul. Optiunea de care zici tu a disparut pentru noi muritorii de rand, care nu avem portabile cu 2 chipset-uri grafice. Probabil ca Apple a considerat ca este “confusing” pentru utilizatori sa trebuiasca sa isi seteze profilul de energy saver la 2 chestii diferite (si la grafica, si la sistem), astfel incat optiunea este disponibila doar pentru grafica, acolo unde este cazul.

Oricum, chestiile alea nu faceau mare lucru, doar puneau niste valori predefinite la actiuni de genu “put display to sleep”, etc, lucruri pe care le poti seta manual fara probleme.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 2 16+3G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.06.10

Aha, am inteles, credeam xa aveau un efect mai mare. Stiu ca pe Windows modifica cat la % din procesor sa fie folosit maxim etc. Mersi foarte mult pentru raspunsul detaliat.

Ps: scuzele mele, acum am vazut. Ca am postat in categoria gresita.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

Treaba asta cu procesorul a existat pe PPC G5. Procesoare Intel fac asta automat.

Semnătură 

“Why do I get the feeling that you are the death of me?”
MacBook Pro i7 2.2GHz
PS3 Slim