alexnestian - 04 Septembrie 2010 01:48 AM
Am citit pe net ca se poate/putea alege din setari unul dintre urmatoarele profile pentru baterie, asemanator ca pe Windows: Better Performance etc. Doar ca uitandu-ma in setarile mele pentru Energy Saver Profiles nu vad asa optiune. A fost scoasa aceasta optiune sau trebuie instalat ceva separat (gen Widget) pentru a le putea accesa?
Am un MBP 2010 cu 10.6.3 pe el.
Mersi mult de tot,
Alex
Daca ai un MBP de 15 sau 17 si te duci in System Preferences -> Energy Saver ar trebui sa ai o optiune de genu “Graphics Performance” cu optiunile “Better Performance” si “Energy saving”, sau ceva de genul. Optiunea de care zici tu a disparut pentru noi muritorii de rand, care nu avem portabile cu 2 chipset-uri grafice. Probabil ca Apple a considerat ca este “confusing” pentru utilizatori sa trebuiasca sa isi seteze profilul de energy saver la 2 chestii diferite (si la grafica, si la sistem), astfel incat optiunea este disponibila doar pentru grafica, acolo unde este cazul.
Oricum, chestiile alea nu faceau mare lucru, doar puneau niste valori predefinite la actiuni de genu “put display to sleep”, etc, lucruri pe care le poti seta manual fara probleme.