pai, cu semnalul e foarte simplu… da, daca il tii strans bine cu 2 maini (exagerat, asa nu il tii niciodata in mod normal), scade o linie (nu mai multe), insa aia nu inseamna ca nu poti suna sau ca iti pica semnalul daca esti intr-o covorbire. la 3G cam la fel, arata doar 1-2 liniute, insa viteza internetului este pur si simplu ok! tin insa cred ca nu are de-a face cu felul in care il tii, pentru ca si daca il il pun pe masa, are momente cand “nu are semnal” (din nou, nimic nasol, pot fi sunat, pot downloada etc. ...)! pe scurt, daca vrei iphone 4 iti iei, daca nu vrei, nu-ti iei. faza cu antena e vrajeala mare 
filmele pe care le face au o calitate super pentru o camera de telefon iar pozele sunt si ele super sharp in comparatie cu iphone 3gs. la viteza observi ca e ceva mai rapid, insa nici cu 3gs nu am avut probleme! in special la jocuri si alte aplicatii mai mari incarca ceva mai repede. cu safari/google maps e la fel de rapid ca un ipad, si la zoom in/out! ecranul este fenomenal. nu numai rezolutia difera, ci si ecranul in sine. daca il tii afara in soare, vezi mult mai bine decat pe un 3gs. singura chestie care ma deranjeaza este ca multe aplicatii nu sunt inca facute pentru rezolutia aia, asa ca de multe ori vezi patratele. se schimba totul destul de repede, deja vin update-uri pentru iphone 4, insa mai dureaza ceva pana toate aplicatiile sunt native.
apoi mai este giroscopul, care e si el nou… nu prea l-am folosit pana acuma insa deja incep sa apara aplicatii (in special jocuri) care folosesc aceasta functie. totul se misca mai bine, orientarea e la un alt nivel decat pe un 3gs. nu sacadeaza, nu isi pierde orientarea; pe scurt, e exact asa cum a zis tata steve! singurul lucru care m-a deranjat este ca are micro-sim in loc de sim normal, insa daca ai un backup bun, poti sa pui totul inapoi!
altceva?