Asa.. si? ce rost are topicu asta? Jeez! in ce hal s-a ajuns…
Eu testez pe iPhone 4 si iPad dinainte sa apara in Romania si nu ma dau mare daramite sa ma afisez.
Astea’s teribilisme de roman..
Ntz ntz ntz
@aetherius : ai trait sub o piatra pana acum? ai alte asteptari ? daca da, da-mi si mie ce fumezi tu )
Nu bre, doar ca MacUser-ul pe care mi-l amintesc eu era un pic altfel pe vremuri
Ma bucur ca totusi e activ forum-ul si ca se discuta si chestii interesante pe aici.
@aetherius : stiu ce zici, chiar daca nu am cont de asa mult timp. Din pacate iPhone-ul (4 , ca sa nu fiu offtopic) a devenit foarte popular, se gaseste peste tot si ca orice alt produs il poate lua oricine. Mai era o dobitoaca pe un topic pe aici care intreba daca nu cumva isi poate ascunde barba’su numere de telefon prin agenda, nu era vorba de un iphone , nu se stie daca era vorba de AdressBook dar ea intreba. Maine o sa apara un user Gyanny care intreaba daca cumva il putem ajuta cu niste bucse de Mercedes din ‘95.
@aetherius : stiu ce zici, chiar daca nu am cont de asa mult timp. Din pacate iPhone-ul (4 , ca sa nu fiu offtopic) a devenit foarte popular, se gaseste peste tot si ca orice alt produs il poate lua oricine. Mai era o dobitoaca pe un topic pe aici care intreba daca nu cumva isi poate ascunde barba’su numere de telefon prin agenda, nu era vorba de un iphone , nu se stie daca era vorba de AdressBook dar ea intreba. Maine o sa apara un user Gyanny care intreaba daca cumva il putem ajuta cu niste bucse de Mercedes din ‘95.
Pe gagica aia am vazut-o si eu.. . Ma abin de la comentarii pe topicul asta
Doar ca.. nah.. intelegi tu ce mi s-a parut ciudat regarding this topic
pai, cu semnalul e foarte simplu… da, daca il tii strans bine cu 2 maini (exagerat, asa nu il tii niciodata in mod normal), scade o linie (nu mai multe), insa aia nu inseamna ca nu poti suna sau ca iti pica semnalul daca esti intr-o covorbire. la 3G cam la fel, arata doar 1-2 liniute, insa viteza internetului este pur si simplu ok! tin insa cred ca nu are de-a face cu felul in care il tii, pentru ca si daca il il pun pe masa, are momente cand “nu are semnal” (din nou, nimic nasol, pot fi sunat, pot downloada etc. ...)! pe scurt, daca vrei iphone 4 iti iei, daca nu vrei, nu-ti iei. faza cu antena e vrajeala mare
filmele pe care le face au o calitate super pentru o camera de telefon iar pozele sunt si ele super sharp in comparatie cu iphone 3gs. la viteza observi ca e ceva mai rapid, insa nici cu 3gs nu am avut probleme! in special la jocuri si alte aplicatii mai mari incarca ceva mai repede. cu safari/google maps e la fel de rapid ca un ipad, si la zoom in/out! ecranul este fenomenal. nu numai rezolutia difera, ci si ecranul in sine. daca il tii afara in soare, vezi mult mai bine decat pe un 3gs. singura chestie care ma deranjeaza este ca multe aplicatii nu sunt inca facute pentru rezolutia aia, asa ca de multe ori vezi patratele. se schimba totul destul de repede, deja vin update-uri pentru iphone 4, insa mai dureaza ceva pana toate aplicatiile sunt native.
apoi mai este giroscopul, care e si el nou… nu prea l-am folosit pana acuma insa deja incep sa apara aplicatii (in special jocuri) care folosesc aceasta functie. totul se misca mai bine, orientarea e la un alt nivel decat pe un 3gs. nu sacadeaza, nu isi pierde orientarea; pe scurt, e exact asa cum a zis tata steve! singurul lucru care m-a deranjat este ca are micro-sim in loc de sim normal, insa daca ai un backup bun, poti sa pui totul inapoi!
Lame pamatuf…..eu ma bag sub piatra langa Mircea….sa fumam…...moldova ai lav iu…..tzarani.
Ma duc sa iau paine….e cea mai proaspata la mine aici.
PS: se poate considera offtopic doar postu meu sau tot THREAD-u??!??!!......gen…..eugen…..DELETE!
Off:
Măi Chucky…tu eşti mitic, nu? Înainte să-i faci pe moldoveni ţărani, ar cam trebui să înţelegi din ceea ce scrie pămătufu’ că el este de undeva de peste munţi. Care munţi? Carpaţi, evident.
Bleah…
On: @pămătufu’: la mai mare! Totuşi vezi că se văd pixelii?:)
Nuah uatevăr….no…..mă...draci….laci….faza de aici imi aduce aminte de unu de pe YouTube cu “clima bizonica”....remember?
Nu suntem toti forumu tovarashi cu pamatufu…..asa ca putea foarte bine sa foloseasca Pm, messu sau kiar TELEFONU ALA, ca sa isi anuntze tovarashii ca are ăifon pătru.
Nuah…poa sa fie unde vrea el….si peste Everest in 2012…..e tzaran….punct!
Nuah uatevăr….no…..mă...draci….laci….faza de aici imi aduce aminte de unu de pe YouTube cu “clima bizonica”....remember?
Nu suntem toti forumu tovarashi cu pamatufu…..asa ca putea foarte bine sa foloseasca Pm, messu sau kiar TELEFONU ALA, ca sa isi anuntze tovarashii ca are ăifon pătru.
Nuah…poa sa fie unde vrea el….si peste Everest in 2012…..e tzaran….punct!