2 din 2
2
Noile Ipod
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 29.07.06

Apple iPOD video nu e deloc a 6-a generatie (6G) !!! Daca vrei un 5.5G dar sigur nu 6G wink

Semnătură 

iMac Core Duo 1.83 Mhz, 2 Gb Ram
8Gb iPod nano 3rd generation

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 16.09.06

http://events.apple.com.edgesuite.net/sep_2006/event/index.html

eventual priveste toata prezentarea smile

Semnătură 

Pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 29.07.06

urmarit si zice iPod imbunatatit. dar astept o captura video/audio unde zice ca e a 6-a generatie. sa sari o generatie inseamna sa imbunatatesti muuuuult. nu 4 chestii in soft (lasand la o parte ecranul care e hard si oricum lumea zice ca nu prea se observa diferenta, cred ca de acolo se trage si faptul ca consuma mai putin la video deoarece la audio a ramas la fel). deci raman la ideea ca e maxim 5.5G wink

Semnătură 

iMac Core Duo 1.83 Mhz, 2 Gb Ram
8Gb iPod nano 3rd generation

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Deacord, si eu zic ca daca ii spunem la Ipodul de 80gb 6G ii lasam pe cei de la Apple sa scape prea usor, nu ffrate vrem un video Ipod adevarat, sa aibe ecran mai mare decat la telefonul mobil

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
Rank
Newbie
Din: Bucharest
Macuser din: 16.09.06

bine, si eu ma asteptam la altceva, dar ma multumesc cu ce au oferit, pentru ca deja exista cerere pe modelele noi smile

Semnătură 

Pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.06

Noul nano e OK, dar dupa umila mea parere are un MARE dezavantaj: din cate am vazut cutiutza minune nu mai poate fi deschisa! Cel putin nu intr-un mod evident. Iar asta inseamna ca va trebui apelat la varianta nano refurbished in cazul in care moare bateria. Ceea ce e cam scump. La generatia veche de nano mai exista optiunea de a schimba tu bateria cu kituri de la terti, dar se pare ca Apple a luat masuri de precautie. Sau ma insel? Voi ce ziceti?

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ba se poate desface, deja l-au desfacut si au pus poze pe un site, nu mai gasesc adresa.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.06

Dap, ai dreptate, se poate dezasambla! Uite un link: http://www.ifixit.com/Guide/iPod/iPod-Nano-Remastered/Complete-Disassembly-Page-1-Complete-Disassembly

Dar ce complicat e!

2 din 2
2