Noi Update-uri de la Apple
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06

Itunes - 7.0.0
QuickTime 7.1.3
FrontRow (compatibilitate cu ITunes)

Hai, bagati mare! smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

cam tarziu :D sunt lansate de pe la 1 noaptea smile

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Dap smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06

1 noapte - la mine sau la tine? smile

Hei.. iTunes arata diferit! Si chiar imi place interfata “a la” iPod (cu categorii de muzica, autori, albume). Basca si culoarea de la notele muzicale din icoana s-a schimbat - de la verde la albastru. he-he-he!

Iar chestia cu copertele de albume este chiar beton. Desi intre noi fie vorba - nu o vad prea utila cand ai vreo 5000 de fisiere si nu toate fiind parte din vreun album smile

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
Inorog - 13 Septembrie 2006 03:14 PM

Basca si culoarea de la notele muzicale din icoana s-a schimbat - de la verde la albastru. he-he-he!

Ca sa vezi ca nu m-a sunat degeaba Steve la 4 dimineata sa ma intrebe ce culoare sa foloseasca… de i-am zis ca la mine icoanele din dock sunt demult albastre!

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj

Ce parere aveti de schimbarile in interfata de la iTunes? Am dat peste cateva linkuri ca este un precursor al leopardului.
Parerile erau cam love/hate in 50/50%... mie imi place, dar parca ar mai putea rafina putin.
Si ma ingrijoreaza un pic ca usor, usor, tot intra butoane in interfata de iTunes, care era foarte placut “aerisita”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Mie imi place noul look iTunes. Iar in ceea ce priveste butoanele, sunt exact tot atâtea ca şi la iTunes 6: 12 la număr.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si mie imi place.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

E drăguţ. Seamănă cu aplicaţiile “Pro” de la Apple.
Ce nu-mi place e icon-ul. Luceşte prea tare, io zic că s-a grăbit artistul care l-a făcut. Chiar aş vrea să compar icon-ul ăsta nou, albastru, cu unul mai vechi (ştiu că a mai fost o dată albastru, şi pe atunci arăta mai bine parcă smile )

‹‹ It’s Showtime!      The end of the World ››