Am făcut astăzi update la FrontRow 1.3. O chestie nasoală: pagina de “Theatrical Trailers” îmi arată în loc de postere cu filme, nişte icoane mari QuickTime cu semnul întrebării. Oare de la ce-o fi?
eu tot cu 7.1.3 si front row 1.3 si nici o problema… exceptand un film pe care acum mi-l arata cu ? restul sunt ca si inainte… poate ai nimerit cand schimbau cover-ul…
Tocmai am instalat din nou 7.1.3 prin Software Update si acum se vad thumbnails-urile. Prima data am folosit installerul QT de pe site, s-ar putea ca asta sa fi fost cauza problemei.
salutare la toata lumea. am si eu o problema cu front row, dupa ce vad un avi si dau menu de pe telecomanda sa ies din front row se blocheaza inaite de meniul principal cu cele patru icoane mari ( ramane in sectiunea movies si nu vrea nci deal draq sa mai iese de acolo ) mai are cineva problema asta? si inainte de update tot asa facea, la muzica nu am nici o problema . reclamele la filme s-au incarcat si s-au vazut excelent fara nici o problema, si inaite si dupa update.
O.K. pana la urma mai este posibil sa-mi instalez Front Row pe PB aluminium dupa ultimul update de Tiger 10.4.8 si QT 7.1.3 si daca DA, care sunt pasii fiindca de cand cu update-ul de Tiger nu mai am Front Row 1.2.2 ( am vrut sa mai incerc instalarea FR 1.2.2 cu incapatanare si am reusit sa bulesc OSX-ul la modul ca la startare ramanea ecranul albastru) si va dati seama ce a fost la gura mea !
andrew escobar spune ca se poate pe site-ul lui insa eu am luat tot ce era de luat si de facut si tot nu mi-a iesit… sa stii ca avertiza ceva in legatura cu ecranul albastru, informeaza-te inainte sa faci vre-o prostie…
Eu am facut acelasi caca si am avut ecran albastru acum ceva timp. Eram plin de draci! Pana la urma am reinstalat OS X cu “Archive and Install” si in 20 de minute totul era ca inainte. Ba chiar mai fresh. E tare optiunea asta.
cred ca e oprit intentionat, la 1 zi 2 dupa update-ul 10.4.8 am intrat eu si era up, am urmat instr. si tot nu a vrut nimic.. mai asteapta si incearca din cand in cand, o sa fie up din nou, cand nu stiu…
ideea este ca pt 10.4.8 a facut un nou enabler si daca il foloseai pe cel vechi dadea ecran albastru, ceea ce cred ca cei 2 baieti au facut asta