2 din 5
2
iTune 7
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

nici volumul de la EQ nu e ok
are un delay de vre-o 2 sec in momentul in care cresti sau scazi volumul
parca inainte nu facea

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

Apple lansează un serviciu de descărcare de filme prin iTunes

SAN FRANCISCO, 13 septembrie - Apple Computer a anunţat că va începe comercializarea de filme produse de Walt Disney prin intermediul paginii de Internet iTunes Music Store, o nouă acţiune care vizează transformarea platformei de distribuţie într-un magazin universal pentru produsele de divertisment, transmite Reuters.
Directorul general Steve Jobs a anunţat de asemenea că Apple intenţionează să lanseze, în primul trimestru al anului 2007, un dispozitiv care să permită utilizatorilor să transfere fişiere video, muzicale, fotografii şi emisiuni de televiziune de pe Internet către propriile sisteme de home entertainment.  
Preţul dispozitivului, denumit iTV, se va ridica la 299 dolari.  
Jobs a afirmat că, împreună, produsele Apple, între care dispozitivul iTV, computerul Macintosh şi playerul muzical iPod vor permite companiei să devină omniprezentă în viaţa utilizatorilor, atunci când este vorba despre segmentul de divertisment digital.
“Sper că v-aţi făcut o idee despre direcţia în care ne îndreptăm”, a declarat Jobs la un eveniment desfăşurat în San Francisco, unde Apple a prezentat totodată versiuni îmbunătăţite ale playerului iPod.
Jobs a mai spus că Apple ocupă în prezent poziţia a cincea în clasamentul celor mai importanţi comercianţi de muzică din Statele Unite, după Wal-Mart Stores, Best Buy, Target şi Amazon.com.
Mai multe studiouri de film vor anunţa încheierea unor acorduri cu Apple pentru descărcarea de filme, a afirmat Jobs.  
Serviciul Apple va permite descărcarea celor mai noi filme lansate de studiourile Disney, Pixar, Touchstone şi Miramax, la preţul de 12,99 dolari, în cazul în care sunt comandate sau cumpărate în prima săptămână de la aparţia pe pagina de Internet. În mod obişnuit, descărcarea unui film nou va costa 14,99 dolari.
Procesul de descărcare a unui film poate dura până la 30 de minute pentru utilizatorii care beneficiază de conexiuni foarte rapide la Internet. Consumatorii pot vizualiza filmele pe iPod, pe computere şi, eventual, la televizor, după lansarea iTV.     
“În mai puţin de un an am evoluat de la furnizarea a cinci programe de televiziune la 220 de programe, şi sperăm să avem acelaşi succes şi cu filmele”, a declarat Jobs.
Principalii concurenţi ai Apple pe piaţa de download de filme sunt CinemaNow, Movielink şi Amazon.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Confirm și eu bugul la Equalizer. Partea bună e că dacă-l trec off/on/off își revine.

La Smart Playlist există acum criteriul “Skip count”, ceea ce e extraordinar pentru găsirea melodiilor cele enervante, cărora le dau skip, dar pe care uit să le scot din Library.

Iar chestia cu “free cover art” m-a făcut să scot instant cardul din buzunar, dar nu știu ce naiba detectează, de-mi spune că nu e valid pentru țara aleasă (am încercat UK, France, nimic, nu vrea). Vreau cover art !!  cool grin

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO

Au mai bagat un camp in Info. Da’ io inca nu ma prind ce face… prima data am zis ca le-a scapat lor peste Album cuvantl Artist dar nu e asa… ca am scris acolo si nu se intampla nimic. Urmatorul camp, in jos, este Album.

PS: Nu va luati de mine ca am dat cu shpraiu’ p-acolo! smile

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
VAXXi - 14 Septembrie 2006 04:30 PM

Iar chestia cu “free cover art” m-a făcut să scot instant cardul din buzunar, dar nu știu ce naiba detectează, de-mi spune că nu e valid pentru țara aleasă (am încercat UK, France, nimic, nu vrea). Vreau cover art !!  cool grin

Îţi trebuie un card emis în ţara corespunzătoare iTS-ului în care vrei să te înregistrezi.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member

Nu cred că le-a scăpat; văd că ai selectate melodiile dintr-un album întreg, și automat a schimbat el din “Artist” în “Album Artist”, tocmai ca să te prinzi că editezi câmpul pentru mai multe melodii deodată. Am verificat, așa este (dacă alegi o singură melodie, apare doar “Artist”). Very nice.

Per total, arată mult mai bine decât cel vechi, și îl consider o îmbunătățire. Vreau cover art ! smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 14 Septembrie 2006 04:45 PM

Îţi trebuie un card emis în ţara corespunzătoare iTS-ului în care vrei să te înregistrezi.

Aha. Deci să pun prietenii la treabă  smile

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: 
iBAM - 14 Septembrie 2006 04:30 PM

Au mai bagat un camp in Info. Da’ io inca nu ma prind ce face… prima data am zis ca le-a scapat lor peste Album cuvantl Artist dar nu e asa… ca am scris acolo si nu se intampla nimic. Urmatorul camp, in jos, este Album.

PS: Nu va luati de mine ca am dat cu shpraiu’ p-acolo! smile

Daca mergi la View Options si bifezi acolo Album si Album artist, o sa vezi schimbarile.

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

nu stiu eu de unde le am sau in library/music se afla multe melodii care le ia de pe un server? “http://mp3.juno.co.uk/MP3/”

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Faina treaba cu filmele.
Nu stiu ce va plingeti de eq-u ala. Oricum ar trabui lasat pe off, nu face nimic bun.

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO
VAXXi - 14 Septembrie 2006 04:46 PM

Nu cred că le-a scăpat; văd că ai selectate melodiile dintr-un album întreg, și automat a schimbat el din “Artist” în “Album Artist”, tocmai ca să te prinzi că editezi câmpul pentru mai multe melodii deodată. Am verificat, așa este (dacă alegi o singură melodie, apare doar “Artist”). Very nice.

Nici eu nu zic ca le-ar fi scapat, prima data cand am vazut am crezut smile.

macmanro - 14 Septembrie 2006 04:53 PM

Daca mergi la View Options si bifezi acolo Album si Album artist, o sa vezi schimbarile.

Cool, bun pentru albumele in care artistul principal (care a lansat album) canta si cu altii.

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
OMU - 14 Septembrie 2006 05:30 PM

Faina treaba cu filmele.
Nu stiu ce va plingeti de eq-u ala. Oricum ar trabui lasat pe off, nu face nimic bun.

Ai vreun EQ hardware, probabil? smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

VAXXi te secondez, si mie mi se pare Skipped count super! Imi vroiam asa ceva de cand am vazut ca are play count iTunes.

Si eu vreau album art :(

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

album cover art se poate pune si manual… asta daca vreti sa puneti manual…
manual este bun pt albume si nu selectii, care daca ai multe te ia somnul pana le pui pe toate.. si asa am descoperit ca de fapt nu am nevoie de cover art…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

la mine EQ merge normal, fara probleme pe imac g5

2 din 5
2