4 din 5
4
iTune 7
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.06

Eu nu am o parere prea buna despre iTunes. De ex. aseara eram gata sa cedez nervos. Scenariu: pusesem pe iPod niste date si stersesem o parte din melodiile care erau pe el. Am ajuns acasa, am mutat datele si am deschis iTunes. Am dat sync si nimic, zicea ca toate melo sunt pe el. Aiurea! Inca o data sync. Auto sync. Nimic! Doar pozele se resincronizau (stersesem si dintre ele). Zic, nu-i nimic, dau restore. Dau restore, nemernicu incearca sa se conecteze la net (si nu am) si nu face restore. Am incercat apoi cu variantele anterioare de f/w, dar astea ziceau ca’s incompatibile. A trebuit sa dezinstalez iTunes 7. Apoi incerc cu updaterul de f/w, ala iar nimic. Solutia? Culmea culmilor: instalez ipodlinux, si apoi a mers cu updateru’. Durata? Vreo 1,5 ore.

In concluzie eu cred ca e un program cel putin ciudat. Eu unul nu l folosesc la ascultat muzica - vazut filme, deci nu pot zice daca e bun sau nu, dar la gestionarea muzicii mi se pare gandit cu picioarele.

Faza cu apasatul tastei ALT imi aparea si mie pe versiunea 6.5 (si era al dreq de frustrant). Acum aflu ca era acelasi lucru si cu MAR-ul. smile)

Acum sunt in faza in care caut ceva alternativ (mi s-a taiat de tot de el…). Am vazut ca pe wikipedia sunt cateva alternative descrise.

http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison_of_iPod_Managers

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
strutzzy123 - 25 Septembrie 2006 11:21 PM

Eu nu am o parere prea buna despre iTunes. De ex. aseara eram gata sa cedez nervos. Scenariu: pusesem pe iPod niste date si stersesem o parte din melodiile care erau pe el. Am ajuns acasa, am mutat datele si am deschis iTunes. Am dat sync si nimic, zicea ca toate melo sunt pe el. Aiurea! Inca o data sync. Auto sync. Nimic!

Mi se pare mie, sau ai incercat sa te joci cu libraria de muzica de pe iPod pe doua computere?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
Xanthrax - 25 Septembrie 2006 09:45 PM

Selecteaza toate melodiile -> get info -> info tab -> drag artwork -> OK

Ar trebui sa mearga daca totul este in regula

ai incercat tu asa ceva? ia da-i sa vezi ca nu apare fereastra de care zici.

szhoul - 25 Septembrie 2006 09:53 PM

man, uita-te aici , ar trebui sa te lamureasca

da da, l-am vazut dar mi-a fost lene pana acum. totusi el lucreaza ceva dar nu se vede rezultatul.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dacă selectezi mai multe melodii şi dai Command-I, îţi apare fereastra din imagine. Vezi în partea dreaptă că ai Artwork. Trage poza acolo.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

ai incercat tu asa ceva? ia da-i sa vezi ca nu apare fereastra de care zici.

Eu asa fac de mult. Totdeauna mi-a mers. Evident este vorba de piesele unui album. Daca ai compilatii de la radio de exemplu (StreamRipperX - opensource isi face treaba mai mult decat bine) - atunci fiecare melodie va avea coperta albumului din care face parte.

Mai este si programasul “Album Art Thingy”, care cauta singur de pe siturile Amazon.xxx, dar este pe bani. Isi face treaba foarte bine.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ah fuck eu cautam tabul, dar m-am uitat si acolo si l-am trecut cu vederea.
asa a mers, mersi.

acum pot sa scot linistit artworkul din stanga.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

si daca vreti altceva grin puteti adauga in Artwork mai multe versiuni de cover sau: back, inlay, CD etc
faceti click pe butoanele incercuite cu rosu

si uitati de aplicatiile alea de download artwork care nu merg bine sau sunt pe bani
aveti in attach. o colectie de scripuri free pe care eu le folosesc de ani de zile si care nu m-au dezamagit - artwork de pe Amazon, editare taguri etc

Fișiere atașate
iTune Scripts.zip  (Dimensiune Fişier 260 - Downloads: 11)

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05
.ral:cr - 26 Septembrie 2006 01:55 PM

ah fuck eu cautam tabul, dar m-am uitat si acolo si l-am trecut cu vederea.
asa a mers, mersi.

acum pot sa scot linistit artworkul din stanga.

Ai dreptate, sorry cu tab-ul. Era pana la versiunea 7.  red face

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

si au aparut noile ipod-uri si la noi

920 lei + tva ipod 30 gb la noumax.ro

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.06.06
Tudor - 25 Septembrie 2006 11:31 PM

Eu nu am o parere prea buna despre iTunes. De ex. aseara eram gata sa cedez nervos. Scenariu: pusesem pe iPod niste date si stersesem o parte din melodiile care erau pe el. Am ajuns acasa, am mutat datele si am deschis iTunes. Am dat sync si nimic, zicea ca toate melo sunt pe el. Aiurea! Inca o data sync. Auto sync. Nimic!

Mi se pare mie, sau ai incercat sa te joci cu libraria de muzica de pe iPod pe doua computere?

Mdea, ceva de genul asta. O sa ma mai joc odat cu noul iTunes (7.0.1) sa vad daca se mai intampla asa. wink

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
strutzzy123 - 28 Septembrie 2006 02:44 PM
Tudor - 25 Septembrie 2006 11:31 PM

Mdea, ceva de genul asta. O sa ma mai joc odat cu noul iTunes (7.0.1) sa vad daca se mai intampla asa. wink

Păi tocmai asta e buba. iTunes merge perfect, tu faci ceva care nu este în regulă.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am facut update la 7.0.1 si se pare ca problema cu EQ au rezolvat-o desi in continuare are un delay la aplicarea setarilor
dar nu au reparat play-ul podcasturilor. in continuare crapa cand fac play in acelasi timp cu un download de podcast

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

stef, eu am incercat acum sa dau play si sa dowwnloadez si un podcast si, desi am 9 podcasturi care se dau jos, ma si uit la unul -altul si nu se intampla nimic, merge fara probleme…

poate e ceva de la tine…

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si la mine merge treaba cu download/ascultat podcast-uri.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

atunci e cam naspa
cool grin

4 din 5
4