Eu nu am o parere prea buna despre iTunes. De ex. aseara eram gata sa cedez nervos. Scenariu: pusesem pe iPod niste date si stersesem o parte din melodiile care erau pe el. Am ajuns acasa, am mutat datele si am deschis iTunes. Am dat sync si nimic, zicea ca toate melo sunt pe el. Aiurea! Inca o data sync. Auto sync. Nimic! Doar pozele se resincronizau (stersesem si dintre ele). Zic, nu-i nimic, dau restore. Dau restore, nemernicu incearca sa se conecteze la net (si nu am) si nu face restore. Am incercat apoi cu variantele anterioare de f/w, dar astea ziceau ca’s incompatibile. A trebuit sa dezinstalez iTunes 7. Apoi incerc cu updaterul de f/w, ala iar nimic. Solutia? Culmea culmilor: instalez ipodlinux, si apoi a mers cu updateru’. Durata? Vreo 1,5 ore.
In concluzie eu cred ca e un program cel putin ciudat. Eu unul nu l folosesc la ascultat muzica - vazut filme, deci nu pot zice daca e bun sau nu, dar la gestionarea muzicii mi se pare gandit cu picioarele.
Faza cu apasatul tastei ALT imi aparea si mie pe versiunea 6.5 (si era al dreq de frustrant). Acum aflu ca era acelasi lucru si cu MAR-ul.
)
Acum sunt in faza in care caut ceva alternativ (mi s-a taiat de tot de el…). Am vazut ca pe wikipedia sunt cateva alternative descrise.