OP FV sub OS
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.09.09

Stie cineva daca exista un program echivalent cu OP_FV care sa mearga sub Leopard pe IntelMac? Imi trebuie pentru tiparire ordine de plata pt. Trezorerie, si din cate stiu, doar cu acest program sunt acceptate. Cel putin e un program freeware, luat de pe site-ul finantelor… Nu as vrea sa instalez un Windows intreg, doar pt. OP_FV.

sau: se poate instala Windows pe un stick boot-abil, pe care sa pot instala si acest program?

Astept oarece lamuriri, daca se pricepe cineva…. Cu multumiri!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 25.05.07

OP-uri pentru trezorerie poti face linistit pe formularele de OP ale bancii, sunt acceptate si asa.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
stef - 11 Septembrie 2010 12:12 PM

OP-uri pentru trezorerie poti face linistit pe formularele de OP ale bancii, sunt acceptate si asa.

Nu e deajuns. Si invers? Pentru transfer din trezo in contul bancar? Se poate tot cu cele ale bancii? Pana acum printam acasa frumos sub windoz si OP_FV, apoi hopa, la trezo si mutam banii in banca. Ca online la trezo nu se poate nici in secolul asta… (drumuri si hartii…..!!!!!!)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 18.04.08

Se poate instala windoze in Boot Camp si se poate starta o data pe luna ca sa printezi OP-urile. Cel mai eftin, nu neaparat cel mai elegant.

Semnătură 

MacBook Pro 17 “Santa Rosa” /6 GB RAM/500GB Momentus XT/GeForce 8600M GT (Lion)
iPhone 4 32Gb neverlocked | iPad 64+4G stock (iOS 5)

Mini Core Duo 1.83 / 2 GB RAM / 320 GB HDD (Snow)
Lampa iMac G4 17” 1.25 (Leo) + stand iGo
Powermac G4 | 1 Quicksilver + 2 Sawtooth (Tiger) | 2 x Apple Studio Display 15
Powerbook G4 12” Al, 1.5 GHz, 1.25 GB RAM (Leo)
iBook Clamshell Tangerine (9.2.2 + Panther) | Performa 5200 CD (8.1)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Dragos Salageanu - 12 Septembrie 2010 03:54 PM

Se poate instala windoze in Boot Camp si se poate starta o data pe luna ca sa printezi OP-urile. Cel mai eftin, nu neaparat cel mai elegant.

Multumesc, dar… tocmai varianta asta incercam sa o evit. Sa consum spatiu pe HDD doar pentru odata pe luna… wtf…

Alte variante? Pe stick de pe care sa bootez nu se poate windows?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 19.06.09

eu am parallels doar pentru asta (l-am si cumparat). ocupa fix 5 GB si merge brici smile

Semnătură 

<insert Apple products here>
“Too many people spend money they haven’t earned, to buy things they don’t want, to impress people they don’t like.” - Will Rogers

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

poate te ajuta http://www.codeweavers.com/products/cxmac/

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc de idee, voi studia problema cross-over, dar…
nu cred ca voi investi intr-un program, spre a putea folosi un program gratuit. Pare cam inechitabil, nu? In cel mai rau caz, bootcamp si win, dar, ma dor gigabitii pierduti in felul asta… De asta cautam un echivalent al acelui program sub OS sau o varianta cu windows instalat pe un stick, eventual.

‹‹ Recuperare text      salvare documente WORD ››