3 din 3
3
Sfaturi achizitionare module memorie pt MacBook
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

in genunchi, pe coji de nuci!  snake

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Vai mai baieti de ce va certati voi asa, dupa parerea mea are dreptate DORUT si e clar ca problema e in primul rand de bani, din moment ce Apple vinde memorile la dublul valorii de piata, si poate daca procesorele powerPC erau totusi mai sensibile la memorii proaste inteluri s-au obisnuit deja dupa atati ani de lucrat cu jeguri facute pe vapor sa functioneze cu aproape orice. Clar apple vrea sa nu isi piarga din imagine prin combinare hardware-ului apple cu toate gunoaiele si asta e bine. Asa ca cine vrea sa-si monteze singur memorii, sa o faca, insa sa ia ceva de calitate gen Geil sau Kingston (as zice si Corsair, insa nu am prea vazut pe nicaieri SO-DIMM DDR2 de la ei)
In ceea ce priveste importanta imperecherii, nu o sa mearga prost cu un singur modul insa cu doua module o sa merga un pic mai bine pt ca atunci merg pe dual channel memoriile si in aplicatii intensive se mai simte orice plus de performanta

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

Faza cu castigul de performanta la lucrul in pereche probabil e de la dual-channel.
Ca marci, fara probleme cu chipset Samsung, Hynix, Nanya (nu ca astea s-ar gasi la noi pe piata de PC), dar din ce se vinde la noi au mers si Geil, TakeMS, Elpida, Kingmax. Zic “au mers” pentru ca o diferenta de performanta si stabilitate se vede clar intre astea si cele cu chipseturile din primul pluton mentionat.
Nu mi se pare o diferenta majora de pret intre memoriile comandate pe canal Apple si cele bune de pe piata locala. De ex, 1GB SO-DIMM DDR2 PC5300 667MHz e intre 150 si 190 euro la dealerii Apple RO, fata de 120 euro niste Geil-uri pe price.ro (care nu stiu in ce masura au preturi pe bune, ca multi dintre vanzatorii online dau un pret pe site si altul in magazin sau la telefon), sau 130 euro Corsair.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

Salut

Pana la urma (ca si eu vreau sa imi maresc memoria) cum este mai bine sa cumparan? Un modul de 1 GB sau doua de 512?
Si neaparat Geil sau merge si altceva?

MS

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

unul sau doua de 1 GB…

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

da buna asta cu doua de 1 gb…dar nu am 10 alocatii :(

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pana la urma lamuriti-ma si pe mine cu memoria asta, ce naiba sa fac.
Am vorbit la NouMax si mi-au dat un pret la modulul de 1Gb de m-au
rupt.
Stiti in alta parte ceva mai ieftin? Stiu ca daca dau acum banii pe 2x512,
mai incolo nu o sa mai scap de ele. Mai bine 1 de 1Gb si apoi al doilea…
daca mai “e” bani.

Merci

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

De ce nu incercati la Maguay? Asa cum v-am spus, am “dotat” aproape 100 G5-uri cu Transcend-uri si merg in regim 24/7 in Antena.

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Care Maguay?

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

asta http://www.maguay.ro/?p=5&id=1
ce-i drept, pe site nu vad memorii pt notebook-uri sau calc in general.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pai si atunci unde vad pretul

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRank
Member
Din: Tulcea, Romania
Macuser din: 31.03.06

ia 1Gb de geil de la emag ... merge sigur . Eu am pe mini un 1 Gb SODIMM 667 Mhz Geil Value

Semnătură 

if it works .. don’t screw with it

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Frate… dar nu vrei sa ti le aduca cineva acasa ?!?! Da si tu un telefon ... te descurci, esti baiat mare. Eu doar ti-am spus ca poti lua de la ei Transcend care sunt super ok ... si ca bani si ca performance. Sunt certificate de Apple si iti vin ambalate cu hartiuta in care ai grafice de viteza, etc. Se comanda pe part number, deci nu poti gresi la caracteristici.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Kata4 - ba vreau, ca dau bani pe ele. Cum fac cei de la Emag (merci leloo)
Dar am vazut la alea Geil ca vin cu un radiator pe ele

Semnătură 

There is no spoon

3 din 3
3