Recomandare router
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 19.08.08

Salut, momentan am un router wireless Linksys model mai vechi (cam 6 ani). Uneori mai face figuri - se deconecteaza de la net si trebuie resetat, mai pica wirelessul si iarasi trebuie resetat. In fine, nu m-a deranjat caci il apuca rar si se rezolva repede. Singura “problema” este ca eu plec din tara si voi comunica cu parintii prin Skype. Ei nu au calculator, vor folosi pentru asta vechiul meu telefon Nokia E51 care stie wireless si skype. Daca pica routerul…ei nu au habar cum sa remedieze problema. In concluzie, as vrea sa-l schimb cu unul bun si stabil. In momentul de fata conexiunea este PPPOE prin RDS, in curand (nu stiu cat de curand, am semnat contractul de 2 luni, dar RDS-ul nu respecta niciodata termenele) va ajunge si fibra optica in zona, probabil asta va schimba tipul conexiunii.  Ce router imi recomandati?

Semnătură 

Macbook Pro 13.3” Early 2015 Retina
Macbook Air 13.3” mid 2012
iPhones Blackberry Z30

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Eu am avut trendnet,d-link si am avut probleme cu amandoua.
In schimb am fost multumit de router-ul Apple,Airport with air tunes.
Acum am time capsule de care sunt si mai multumit smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 30.12.09

Din punctul meu de vedere, daca nu iti trebuie Wireless N, poti lua linistit Linksys WRT54GL. Am pus la diversi prieteni vreo 4 din’astea, cel putin 2 in legaturi RDS cu PPPoE - nici o plangere, nici o problema. In plus, daca nu te satisface firmware-ul original, gasesti 3rd-uri gen dd-wrt, tomato care au la optiuni.. doar sa stii ce fac ele.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

Si eu iti recomand router-ul Linksys WRT54GL deoarece am lucrat cu multe routere din astea si eu zic ca astea sunt cele mai fiabile. In plus cum a spus si AllexRo, la astea poti pune alt firmware daca vrei; eu am folosit cel mai des DD-WRT, cu ajutorul lui poti printre altele sa maresti puterea de emisie pentru a avea semnal mai bun. Dar in afara de Linksys recomand si eu routerele Airport de la Apple sau TimeCapsule. Si cu acestea sunt multumit.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Vienna, Austria
Macuser din: 19.10.08

Linksys WRT54GL.

Semnătură 

Membru retras.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Eu am D-Link dir600 de la emag,129 lei am dat pe el,are wireless n,cum macbook-ul downloadez cu 5,4MB/s maxim prin wireless n.Merge foarte bine,nu l-am restartat decat de 2 ori ca mi-a picat curentul si ramasese conexiunea cu providerul activa.Am un amic cu dir615 care cica e si mai bun.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

D-link e super bun
nu am avut probleme cu el

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Ia un router care pe care se poate instala firmware-ul DD-WRT

http://www.dd-wrt.com/site/support/router-database

Pentru routerele proaste nu există DD-WRT, doat pt cele bune smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP