bine v-am gasit macuserilor
nu reusesc sa transfer (copiez) anumite foldere de pe iMac pe un hard extern
am incercat sa copiez un folder ce contine un film in format .mkv de 4,68 Gb si am primit un mesaj de eroare
sa fie din cauza marimii folderului ??
Cred că nu faci diferența între fișier(file) și dosar(folder). Un fișier(file) este o colecție de date salvate sub un anumit algoritm și reprezintă o entitate singulară. Dacă vrei, o analogie se poate face cu celula din cadrul unui organism. Sau, mai aproape un fișier reprezintă foaia de hârtie de pe biroul tău. Dosarul(folder) este o colecție de fișiere. Adică, un dosar poate conține fișiere însă un fișier nu poate conține dosare (logic).
Acum, pe FAT32 mărimea maximă a unui fișier ce poate fi scris este de 4 GiB minus 1 byte (2 la puterea 32 − 1 byte). Nu contează ce dimensiune are un folder. Contează doar dimensiunea fișierelor.
am priceput care-i spilu cu foldere si fisiere
buba e ca televizorul nu vede hdd-ul extern formatat altfel decat ms dos
Ce model de TV ai ca vede mkv?
Si in general MKV-urile nu sunt ele mici sunt de la 2 giga in sus daca le vrei cu calitate
multam pentru sfaturi am rezolvat problema printr-o noua formatare a hdd-ului si acum pot sa transfer fisiere de orice marime
buba e ca televizorul lg 42ld650 vede acum formatele mkv da imi da eroare : format audio nesuportat
am descoperit solutia prin care sa poti atasa unui mac un hdd extern formatat ntfs si sa copiezi pe el si de pe el fisiere mai mari de 4 gb! aplicatia se numeste “Paragon NTFS”, o gasiti pe net si poate fi descarcata in format trial de 10 zile sau xxxxxxxxxx! aveam o reala problema ca mai downloadam una alta acasa pe mac insa la birou am windows si de aici problema de transfer pe stick etc! acasa am conexiune broadband insa la munca un modem de orange amarat! mi-am rezolvat simplu toate probelemele de genul asta! yupiii
fara piraterii! ai avertisment!
un search ti-ar fi aratat ca stim de Paragon NTFS.
[ Modificat: 01 Decembrie 2011 12:40 AM de Administrator ]
Am aceeași problemă (The operation can’t be completed because an unexpected error occurred (error code 0).), dar hdd-ul extern este formatat Mac OS Extended (Journaled).
Încerc să copiez un folder cu totul (merge) și primesc eroarea de mai sus.
Am verificat discul și e ok, drepturile sunt ok ... am și re-formatat la un moment dat ... mi s-au terminat ideile.