Buna seara am 2 intrebari referitoare la iphone 4 :
- cum, care, de unde se poate descarca o aplicatie care sa permita stergerea selectiva a apelurilor/sms-urilor
- am un hands free Plantronics bluetooth, care functiona perfect cu vechiul iphone ... cel nou insa, nici macar nu-l vede atunci cand cauta alte aparate bluetooth ... help
Pentru SMS nu iti trebuie. intra in Messages si da edit,sau slide left pentru a sterge o conversatie
Pentru SMS intra in conversatie si da edit
si pentru Apeluri este aplicatie in Cydia,asta in caz ca ai Jailbreak
Idem !
Si nu, nu este vorba doar de bani , ci ca cateodata uiti ca mai ai nevasta/gagica , mereu gasind cate o scuza gen “Stai ca am gasit un app tare” ; “A aparut pe Cydia ceva tare” ; “Ma joc angry birds” s.a.m.d.
Este true ca cateodata este addicted. Am patru prieteni care inainte erau si eu cu Nokia/Samsung etc…. si fiecare in parte si-au luat acum cate un iphone, nu vreti sa stiti cand iesim in oras cu sotiile/iubitele care este subiectul intre noi.
Fotbal? Da..si aia.
Bere? Normal!
Cydia ? Sigur
Gagica? Ce-i aia?
Idem !
Si nu, nu este vorba doar de bani , ci ca cateodata uiti ca mai ai nevasta/gagica , mereu gasind cate o scuza gen “Stai ca am gasit un app tare” ; “A aparut pe Cydia ceva tare” ; “Ma joc angry birds” s.a.m.d.
Este true ca cateodata este addicted. Am patru prieteni care inainte erau si eu cu Nokia/Samsung etc…. si fiecare in parte si-au luat acum cate un iphone, nu vreti sa stiti cand iesim in oras cu sotiile/iubitele care este subiectul intre noi.
Fotbal? Da..si aia.
Bere? Normal!
Cydia ? Sigur
Gagica? Ce-i aia?
Toti suntem patzitzi vad )......mai nasol e cand se supara ca nu le dam atentie…..Crap! Atunci e nasol!
Hai sa facem un meeting de iPhone 3G(S)/4 , ne luam femeile, pe ele le punem in sector factory unlocked si noi in sectorul locked dar jailbroken.
Ele o sa discute cat de mult si-ar dorii sa ne bage telefoanele in WC si/sau sa “cada” din “greseala” pe balcon…noroc cu garantia de la orange care orice s-ar intampla (inafara de jaf) iti da unu nou.
ai cel mai bun telefon de pe planeta. nu te agita.
si nu, nu afecteaza, eventual pe iPhone-urile de acum 2 ani.
Un pic offtopic, cel mai bun smartphone da.
Ca si telefon sunt din ce in ce mai dezamagit.
Saptamana asta, mi s-a intamplat de cam multe ori sa mi se spuna ca la apelarea mea, a aparut povestea cu “Abonatul apelat nu poate, nu stie sau nu vrea sa raspunda”.