Probleme cu memoria
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 15.09.10

Am un Ipod nano de generatia 5.Cand il incarc imi arat cate piese am sau ce capacitate audio e incarcata dar ca mai este si “other”,ceva care treptat imi ia destul de mult din memoria.momentan imi mananca 0,49Gb.Nu inteleg ce e acel “other” pt ca nu incarc altceva pe ipod,nici poze,nici videoclipuri…doar melodii.Stie cineva ce as putea face???:(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.04.08

În “other” se reflectă spaţiul ocupat de sistemul de operare al iPod-ului şi de alte fişiere adăugate prin Finder/Explorer (atunci când lucrezi cu iPod-ul ca unitate de disc). Gândeşte-te dacă nu cumva ai cover-uri mari la albumele de muzică pe care iPod-ul le gestionează tot în “other”. Am întâlnit mp3-uri la care artwork-urile aveau 1-1,5 MB şi atunci îţi dai seama ce creştea spaţiul alocat gestionării lor de către iTunes.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Daca ai probleme cu memoria iti recomand lecitina. Poate iti aduci aminte cum e cu limba romana.

Fa un restore la ipod si vezi dupa aia cat spatiu este ocupat in tabul ‘other’. Daca dupa sync tot asa iti apare inseamna ca artwork-urile ocupa. Dupa cum ti-a zis si sgc , poate ai pus ceva pe el din greseala cand era in disk mode. Verifica sa nu fie bifat si altceva.

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.