Apple face o fetita de 9 ani sa planga
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Trist, dar adevarat.

La urma urmei… fetita chiar a avut o super idee.
Va dati seama cat ar creste vinzarile la iPod-uri in Japonia (aia chiar sunt fani Karaoke). Deja imi imaginez metro-urile …. pline de oameni care canta O-zone, sau.. Guta )))) Asta mai lipsea

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
AlexBuga - 15 Septembrie 2006 01:48 AM

Trist, dar adevarat.

La urma urmei… fetita chiar a avut o super idee.
Va dati seama cat ar creste vinzarile la iPod-uri in Japonia (aia chiar sunt fani Karaoke). Deja imi imaginez metro-urile …. pline de oameni care canta O-zone, sau.. Guta )))) Asta mai lipsea

Hm, trist e că și Apple are o armată de birocrați care nu pot face diferența între a și b. Îmbucurător este că au tras o ședință pe o temă pt care, în România, s-ar rîde copios.: uite-o bă, și p-asta, n-are ce face acasă și ne f… la cap cu ideile ei. Crezi că ar avea altă reacție?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Acuma nici sa citeasca toate ideile tuturora nu ar fi bine. Sunteti si voi de acord ca toti macuserii sunt un pic cam fanatici si daca Apple ar accepta idei, cel putin o treime din ei ar trimite o scrisoare cu idei. Eu as trimite smile

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

apple citeste cam o treime din forumurile dedicate… grin