Boot Camp
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Cum pot sa maresc partitia initiala facuta cu Boot Camp fara a pierde datele de pe actuala partitie?
Multumesc pentru raspuns

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Nu ai cum decat daca reinstalezi windowsul,asa stiu eu.Disk Utility repartitioneaza numai HFS+

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
DoT - 17 Septembrie 2010 04:05 PM

Nu ai cum decat daca reinstalezi windowsul,asa stiu eu.Disk Utility repartitioneaza numai HFS+

adica modifica partitii numai HFS+.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Dacă ai doar 2 partiții (Mac si respectiv BootCamp) folosește Winclone (http://www.google.com/search?q=winclone&ie=utf-8&oe=utf-8)
E relativ simplu (dacă ai și un HDD extern la îndemînă)

La mine a fost mai complicat nițel pt că aveam OSX/BootCamp/Work (ca partții)
Am avut nevoie să micșorez partiția BootCamp (alocasem prea mult și era spațiu pierdut aiurea); s-a rezolvat însă...
(cu ceva probleme, pt că la puțin timp nu mai puteam boota, vezi poza… Dar le-am rezolvat și p-alea, fără să pierd nimic din ceea ce aveam deja instalat pe BootCamp)

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.01.10

Paragon’s Camptune™ easily redistributes disk space between Windows® and Mac® partitions.
When you run out of space in one of your partitions (either Mac® or Windows®) normally you would have to completely delete your Windows® partition with all applications and data. Then you have to create a new NTFS partition according to your new size requirements, and then re-install Windows ® and all of your applications.
With Paragon’s CampTune™ these kind of problems are history!
Just insert the CD, turn on or reboot the system, and resize the partitions by moving the controller and click “Apply” - that’s it!

Semnătură 

An Apple a day keeps the doctor away wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 04.01.10

Camptune 7.5 e gratis http://dl.paragon-software.com/free/camptune7.5.dmg

Semnătură 

An Apple a day keeps the doctor away wink

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.10

salut am facut boot camp la apple mac os si am instalat si xp. Am intrat in XP si merge super bine si am dat restart sa reintru in MAc os . Cum trec acuma din Mac os in XP…

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

bootezi cu shift

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

adica ...vrei sa fii un pic mai explicit…ori dau restart si bootez ori sunt in mac si de aici ce fac???? ms mult pt ca esti atent cu mine ....astept raspunns

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
geoge - 25 Octombrie 2010 01:53 PM

salut am facut boot camp la apple mac os si am instalat si xp. Am intrat in XP si merge super bine si am dat restart sa reintru in MAc os . Cum trec acuma din Mac os in XP…

poti sa fii un pic mai pe subiec adica dau restart si si botez cu shiit ori din mac ? cum fac ca sunt cam incepator in mac ms

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 02.12.07

Restart, iar după zgomotul de boot ține apăsat “Alt” până apar pe fond gri cele 2 partiții: Mac OS X și Windows.

Semnătură 

iPhone 5c

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Hi, Am un macbook si am bagat si OSX dar si cu boot camp win XP…cine imi spune pasii cum sa fac sa formatez doar XP ....am mai incercat odata singur si mi s-a ras tot hardul…..multumesc

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

manualul de la apple