Am un iphone 3g cu iOS 4.0.1. Mi-am configurat APN-ul de pe site-ul Unlockit.co.nz. Mi-a functionat pana la “Carrier update”-ul de la orange. Dupa nu m-am mai putut conecta. Am incercat urmatoarele: -stergere setari si instalare din nou; - configurare setari din iPCU; -resetare setari de retea; -resoftare, JB, unlock si setari din nou, fara sa activez reteaua; -edit in carrier.plist; APN editor 1.0 din cydia imi da eroare; -am instalat nustiu ce aplicatie de pe cydia pentru editare APN; -cei de la orange shop refuza sa ma ajute; -am sunat la departamentul orange ce se ocupa de asa ceva si mi-au facut resetare.
Nici una din variante nu a functionat. Va rog daca se poate sa ma ajutati cu aceasta problema. Am nevoie de internet, acest fiind si unul din motivele pentru care mi-am achizitionat telefonul si il prefer.
Nu poate nimieni sa ma ajute sa remediez aceasta problema?
Salut Dan!
Cu mine te-ai intalnit ieri in magazinul Decebal.
Din moment ce am inteles destul de bine ce ai incercat tu acolo, intrebarea cea mai importanta la care trebuie sa gasim un raspuns este daca acel update de carrier de care s-au plans mai multi poate fi restore-uit(cu sau fara ajutorul lui Orange).
Intre timp, incearca la Orange Shopul de langa primarie si vezi daca cei de acolo au idee despre problema asta.(Intre noi fie vorba, ma indoiesc, pt ca la un moment dat am discutat cu cei de acolo si nu stiau decat preturile pt un iPhone la abonament si sintagma daca il deblocati nu mai are garantie - lucru iarasi vag. Totusi merita sa vb cu ei)
So, a reusit cineva sa faca restore la updateul de carrier?
interesant, cam toata lumea pateste asta in ultima saptamana.
si cumnatul meu a avut problema asta acum cateva zile. la fel ca voi a sunat la orange si dupaia a mers. - iOS 4.0.1
Cei de la Orange shop ridica din umeri si au o atitudine foarte neprietenoasa. Argumentul lor are la baza neachizitionarea iPhone-ului de la orange. am sunat la Orange la 408 si nimic nici cu setari nici fara setari. La carrier imi apare Orange romania 7.0 . Am inteles ca update-ul dar trebui modifice versiunea in 8.1. Sa fie oare acesta motivul? Din iTunes nu imi gasesc update de retea.
Nu poate nimieni sa ma ajute sa remediez aceasta problema?
Salut Dan!
Cu mine te-ai intalnit ieri in magazinul Decebal.
Din moment ce am inteles destul de bine ce ai incercat tu acolo, intrebarea cea mai importanta la care trebuie sa gasim un raspuns este daca acel update de carrier de care s-au plans mai multi poate fi restore-uit(cu sau fara ajutorul lui Orange).
Intre timp, incearca la Orange Shopul de langa primarie si vezi daca cei de acolo au idee despre problema asta.(Intre noi fie vorba, ma indoiesc, pt ca la un moment dat am discutat cu cei de acolo si nu stiau decat preturile pt un iPhone la abonament si sintagma daca il deblocati nu mai are garantie - lucru iarasi vag. Totusi merita sa vb cu ei)
So, a reusit cineva sa faca restore la updateul de carrier?
Momentat Carrier Orange romania 7.0 .... sper ca am nimerit-o…. am inteles ca dupa update ar trebui sa fie modificata in 8.1
Eu mi-am cumparat ieri dimineata un iPhone 3G, blocat in Orange, si cand am ajuns acasa si l-am conectat la iTunes m-a intrebat daca vreau sa fac carrier update, avand deja versiunea 8.0. La inceput am ezitat dar dupa ce am citit ca in principal abonamentele nu sunt afectate mi-am luat inima in dinti si am facut update-ul. Nu am observat nici o schimbare, nici dupa un restart. Totul merge ok ca si inainte.
Mentionez din nou ca sunt pe abonament si in urma cu 2 luni mi-am schimbat SIM-ul deoarece cel vechi de 7 ani aproape nu mai gasea reteaua.