1 din 2
1
iPhone 5 in 2011?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Drobeta Turnu-Severin
Macuser din: 17.09.10

Nu stiu cum o sa interpretati acest topic si poate o sa spuneti ca e cam devreme din moment ce iPhone 4 inca nu a fost lansat oficial pe piata din Romania, dar sunt curios, daca apple va lansa, asa cum ne-a obisnuit in fiecare an, o noua genartie de iPhone in 2011. Avand in vedere ca mai este putin timp si imi dau licenta in marketing, doresc sa deschid acest topic pentru o mai buna cunoastere a asteptarilor utilizatoilor de iPhone si produselor Apple. Este un topic liber si deschis la orice pareri si ideii. (One can only dream)
As incepe prin adresare a cateva intrebari:
1. Va exista o noua generatie de iPhone in 2011 sau va fi amanata pentru un alt an?
2. Ce upgrade-uri va aduce Apple noului iPhone?
3. Ce va implementa nou in arhitectura acestui nou dispozitiv din produsele Apple deja existente?
4. Ce v-ati dori de la noua generatie de iPhone?

De ceea ce sunt aproape sigur este ca:
-va rezolva problema receptiei (aceasta problema au rezolvat-o temporar prin acel “bumper” . ceea ce ma duce cu gandul ca Apple stia de acea problema inca dinainte de prezentare) nu numai prin upgrade de firmware
-nu va renunta la chip-ul A4 ( nu cred ca u timp sa is fructifice investitia doar intr-un an)

Posibil sa treaca la flash pe xenon?
Redare Flash?

Asept ideei, pareri, opini smile

Semnătură 

MacBook Pro 13-inch, Late 2011
Apple TV 3rd Gen
AirPort Express 2nd Gen
iPad 3 32Gb WiFi + 4G Black
iPhone 5 16Gb Black

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

ai ghicit, in iunie 2011 ai iPhone 5.
daca ar stii ce ar aduce in plus nu am sta cu sufletul la gura.
flash in vechi nu o sa aiba.
blit xenon ? da ce faci cu el ? nu numa Apple are problema cu semnalu, si sincer sa fiu varu meu nu o are si mai multi useri de pe forum. strange telefonu pana il ia dracu si scade doar o linie.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
hamilton - 18 Septembrie 2010 04:35 PM

flash in veci nu o sa aiba.
blit xenon ? da ce faci cu el ? nu numa Apple are problema cu semnalu, si sincer sa fiu varu meu nu o are si mai multi useri de pe forum. strange telefonu pana il ia dracu si scade doar o linie.

greseli corectate

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
hamilton - 18 Septembrie 2010 04:36 PM
hamilton - 18 Septembrie 2010 04:35 PM

flash in veci nu o sa aiba.

greseli corectate

probabil a fost rezolvata cu un update de soft de la 4.0. blit pe xenon era doar o sugestie. tehlologia este veche, dar sunt putine firme care produc terminale gsm si mult mai putine sunt terminalele in care tehnologia a fost implementata. se pare ca toate companiile se bazeaza mai mult pe partea de “social” si de dezvoltarea a modului in care utilizatorii interactioneaza intre ei prin intermediul telefoanelor.
Chiar este dezamagitoare vestea (cu toate ca nu este oficiala) neitegrari flash in noua generatie iPhone. Multe site-uri imbratiseaza aceasta tehnologie, dar Jobs argumenteaza contrariul. Cu toate ca am citit ca Apple ar introduce flash versiune intreaga, nu doar lite cu regasim pe multe terminale.

Semnătură 

Apple TV 3rd Gen
AirPort Express 2nd Gen
iPhone 5 16Gb Black

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie

Oricum politica Apple este controversata si de multe ori lasa loc de interpretari.

Semnătură 

Apple TV 3rd Gen
AirPort Express 2nd Gen
iPhone 5 16Gb Black

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

@hamilton mai citeaza-te o data poate ca se corecteaza singur textul de data asta.

blitz pe xenon? De ce ar renunta la leduri care nu au nevoie de nimic complicat pentru a functiona? Sunt unele si mai puternice decat ce au pus ei acolo. Un blitz adevarat trebuie sa inmagazineze undeva o tensiune destul de mare, cam inutil pentru un telefon.
Probabil ca urmatoarea versiune va fi si mai subtire si vor folosi acel metal nou pe care l-au cumparat.
Flash poate va avea intr-o zi, dar asta tine strict de soft. Un pas l-au facut deja, au renuntat la acea clauza stupida din contract in care developerii nu aveau voie sa foloseasca decat xcode pentru a face aplicatii.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.08.09

Eu zic ca vom avea iPhone 5 in 2012. Mai devreme nu cred. Poate un 4GS in a doua jumatate a anului 2011, un 4GS bug-free…

Semnătură 

iPhone 3
iPhone 3GS

 iPhone 4S
 Macbook Pro 15” i5 2010
iMac 21.5” Quad-core i5 2.5Ghz/4Gb/500Gb/Radeon HD 6750M 512MB

coming soon: The New iPad
coming soon: Macbook Air / The New Macbook Pro
coming soon: Apple Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Moderator

chiar nu cred.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08

Se repeta povestea. iPhone 4 e decat 3G, anul urmator va aparea un iPhone 4G iar in 2012 4GS :p

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

cred ca are “decat” nicio importanta cum se va numi

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.09.09

Nu inteleg de ce le place unora sa speculeze ca vor aparea noi generatii la 6 luni dupa generatia curenta sau vor mai trece 2 ani pana la urmatoarea. Mai ales cand vine vorba de iPhone si iPod. Probabil ca si iPad-ul va avea un release schedule care merge ca un ceasornic.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 15.11.08
Access Excess - 18 Septembrie 2010 07:13 PM

Nu inteleg de ce le place unora sa speculeze ca vor aparea noi generatii la 6 luni dupa generatia curenta

Ca-i fun, un obicei ce se trage de cand atentia era orientata spre plaforma Macintosh.

Semnătură 

Setup: cateva produse Apple pe care nu simt nevoia sa mi le afisez aici.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Apple abia acum angajează metalurgiști care să lucreze cu LiquidMetal. Nu știu dacă apucă până în Martie/Aprilie (când teoretic ar începe să producă stocul pe iPhone-ul următor) să aibă toate liniile de producție dotate cu super-mașinârii de alea de turnat LiquidMetal

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie

Se observa din eforturile depuse de Apple ca un loc important in manufacturarea produselor o au materialele folosite si finisajul. Preturile de vanzare a produselor sunt un pic mai ridicate pentru performatele oferite de device-urile marca Apple. Aici se creaza premizele pentru urmatoarele intrebari (cel putin in cazul meu) pentru un viitor cumparator:
-care este durata pana cand Apple va lansa un model superior? cu referire la uzura morala
-merita asteptarea noului gadget?
-pot substitui gadgetul apple cu unul asemanator a carui uzura morala va fi mai mica?

Eu cred ca pentru produsele apple sunt oarecum unicate. Apple si-a facut un obicei “prost” prin a-si “invata” cumparatorii ca dupa aproximativ 12 luni vor fi lansate noi produse dintr-o anumita gama. Un cutit cu 2 taisuri. Apple recunoaste tendintele tehnologiei aflate intr-un ritm accelerat de dezvolatare si incearaca sa ofer aceste tehnologii, dar in acelasi timp, (eu) in calitate de consumatori nu vrem sa achizitionam un produs care in 12 luni va fi “obsolete” iar Apple se va strdui sa ne ofere suport software la un nivel mai “light”.

Semnătură 

Apple TV 3rd Gen
AirPort Express 2nd Gen
iPhone 5 16Gb Black

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.03.08

După cum a spus dl. Jobs, tehnologia avansează, orice-am face. Produsele Apple se uzează moral mult mai lent, ceea ce îți dă motiv să cumperi un produs absolut când vrei. Eu am un iPhone 3G de când s-a lansat, pe care nu-l simt ca fiind învechit, dar recunosc că mă gândesc la un 4. Până la iPhone îmi schimbam telefoanele la 6 luni - 1 an. MacPro-ul pe care l-am cumpărat în 2007 randează mai repede decât i7-le pe care l-au făcut cei de la firmă în 2010. Exemple ar fi o grămadă.
Din punctul meu de vedere, dai un ban în plus (în comparație cu un produs similar non-Apple), dar merită, ținând cont de uzura morală.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.10.06

La Apple un produs ajunge absolete cam la 8 ani….consulta “Mactracker” ..nu la 12

Ce sa zic eu intre MacBook ce am si ultimul iesit sunt 7 modele si inca nu e absolete

Putina atentie la ceste lucruri

Semnătură 

———————————————————-
MacBook Air 13 early 2015
AppleTV 4K Living
AppleTV 4 Dormitor
iPhone XS 64Gb
AppleWatch Series 4 44’
Apple Airpods
Apple Homepod 2 buc
AirPort Extreme AC
Airport Express 802.11N Gen.1 4 buc pentru Airplay in curte si camere