2 din 2
2
iPhone 5 in 2011?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Drobeta Turnu-Severin
Macuser din: 17.09.10

Un aspect important este si ilocuirea acumulatorilor, care la produsele mobile Apple, trebuie sa recunoastem, este un pic mai dificila. Nu este la fel de usor ca la celelalte produse de pe piate ce au un sistem gen “plug-n-play”.  Prin aceasta, sugereaza Apple o inlocuire a produselor cand acumulatorul nu mai satisface performantele utilizatorului? Avand in vedere ca suntem romani… si cand achizitionam un calculator/ telefon mobil/ mp3/mp4 player tinem cu dinti de ele pana isi dau ultima rasuflare, nu va grabiti sa raspundeti la intrebare.

Semnătură 

MacBook Pro 13-inch, Late 2011
Apple TV 3rd Gen
AirPort Express 2nd Gen
iPad 3 32Gb WiFi + 4G Black
iPhone 5 16Gb Black

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

Tu de cate ori ai schimbat bateria la telefon?
Eu nu am schimbat-o niciodata la nici un telefon, iar 3G-ul pe care il am de 2 ani tine tot la fel de mult. De desfacut este foarte usor, 2 suruburi si o ventuza (ma rog, eu am folosit scotch :D). Exista iFixit pentru detalii.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: Drobeta Turnu-Severin
Macuser din: 17.09.10

Stiu cum se desface un iphone. nu este primul pe care l-am desfacut si cu siguranta nu ultimul. in timpul liber mai repar si telefoane. dar in afara ca trebuie sa-i scoti display-ul trebuie sa scoti si placa. bateria este sub placa. toata operatiunea dureaza intre 20-30 minute (folosesc manusi chirurgicale pentru a nu lasa urme si amprente). asa lucrez cu toate telefoanele. cunosc persoane care au smart-phone (htc, nokia, samsung), iar multi dintre ei si-au achizitionat un acumulator pe care il au mereu incarcat si il tin in buzunar. astfel extind durata de utilizare a telefonului. chiar si eu am avut un al 2-lea acumulator la un samsung. astfel daca plecam intr-o calatorie, ma puteam folosi de telefon aproape 4 zile. nu ma plang de performantele bateriei in timp a iPhone-ului, dar acum sunt obligat sa plec cu incarcator dupa mine, care, sa fim sinceri, nu este la fel de comod ca si cum ai avea acumulator de rezerva la tine. poti sa il pastrezi discret in buzunar wink

Semnătură 

MacBook Pro 13-inch, Late 2011
Apple TV 3rd Gen
AirPort Express 2nd Gen
iPad 3 32Gb WiFi + 4G Black
iPhone 5 16Gb Black

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.03.09
dani09 - 21 Septembrie 2010 12:12 AM

Stiu cum se desface un iphone. nu este primul pe care l-am desfacut si cu siguranta nu ultimul. in timpul liber mai repar si telefoane. dar in afara ca trebuie sa-i scoti display-ul trebuie sa scoti si placa. bateria este sub placa. toata operatiunea dureaza intre 20-30 minute (folosesc manusi chirurgicale pentru a nu lasa urme si amprente). asa lucrez cu toate telefoanele. cunosc persoane care au smart-phone (htc, nokia, samsung), iar multi dintre ei si-au achizitionat un acumulator pe care il au mereu incarcat si il tin in buzunar. astfel extind durata de utilizare a telefonului. chiar si eu am avut un al 2-lea acumulator la un samsung. astfel daca plecam intr-o calatorie, ma puteam folosi de telefon aproape 4 zile. nu ma plang de performantele bateriei in timp a iPhone-ului, dar acum sunt obligat sa plec cu incarcator dupa mine, care, sa fim sinceri, nu este la fel de comod ca si cum ai avea acumulator de rezerva la tine. poti sa il pastrezi discret in buzunar wink

Daca suferi foloseste asta:
http://www.slashgear.com/exogear-exolife-iphone-4-battery-case-debuts-1393775/

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Înainte de iPhone am avut multe telefoanele cu baterie detașabilă. La câteva din ele (o nokie, o motorolă și un bosch) - deoarece mergeau bine și după 2-3 ani - am încercat să le cumpăr o baterie nouă. Ghinion - model vechi, nu se mai fabrică bateria - la gunoi cu el.
Am avut un HTC de la slujbă căruia i s-a umflat bateria. Era în garanție. Conform condițiilor de garanție (care sunt la fel la toți) a trebuit să trimit tot telefonul în service, nu doar bateria.
Și am observat că la toate modelele noi de telefoane capacul de la baterie e prins acolo de parcă n-ar mai trebui să iasă. Am de multe ori persoane chinuindu-se să schimbe sim-ul trăgând de capace cu îndârjire.

iPhone-ul din 2007 al soției nu dă nici un semn că ar necesita baterie nouă. Bateriile din iPhoanele astea noi cică țin și mai mult. De ce să am eu buzunarul cu vre-o 3-4 mm mai umflat din cauza unui capac inutil de baterie ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 10.03.09
psergiu - 21 Septembrie 2010 05:51 AM

Înainte de iPhone am avut multe telefoanele cu baterie detașabilă. La câteva din ele (o nokie, o motorolă și un bosch) - deoarece mergeau bine și după 2-3 ani - am încercat să le cumpăr o baterie nouă. Ghinion - model vechi, nu se mai fabrică bateria - la gunoi cu el.
Am avut un HTC de la slujbă căruia i s-a umflat bateria. Era în garanție. Conform condițiilor de garanție (care sunt la fel la toți) a trebuit să trimit tot telefonul în service, nu doar bateria.
Și am observat că la toate modelele noi de telefoane capacul de la baterie e prins acolo de parcă n-ar mai trebui să iasă. Am de multe ori persoane chinuindu-se să schimbe sim-ul trăgând de capace cu îndârjire.

iPhone-ul din 2007 al soției nu dă nici un semn că ar necesita baterie nouă. Bateriile din iPhoanele astea noi cică țin și mai mult. De ce să am eu buzunarul cu vre-o 3-4 mm mai umflat din cauza unui capac inutil de baterie ?

Pai nu era pentru tine sugestia, ci pentru dani09. smile Eu personal nu simt nevoia de asa ceva.
Daca plec pentru mai mult de o zi doua imi iau cablul de conectare la mine si gasesc eu un calc de unde sa trag curent pentru incarcare…. De fapt, ca sa nu-mi mai bat capul mi-am luat mai multe cabluri si am mai peste tot (acasa, la birou, in masina), asa ca probabilitatea sa raman fara baterie este destul de mica…

Semnătură 

“Never give up, never surrender”

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

http://osxdaily.com/2010/09/21/iphone-5-to-use-4g/

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.11.08

1. Da, va exista o noua generatie iPhone si in 2011. Cat timp succesul produsului se mentine la cota actuala sau creste, Apple va lansa anual un nou model.

2. In 2011 e foarte posibil sa avem doar un upgrade al modelului 4, asa cum a fost 3GS, prin urmare n-am asteptari foarte mari de la modelul imediat urmator. In mod sigur va rezolva problema semnalului si va veni cu niste cifre mai mari la specificatii. Cat despre urmatoarea generatie majora, din 2012, cred ca va veni cu 4G, Wi-Max, USB 3.0 si NFC (Near Field Communication, o tehnologie deja existenta la unele modele Nokia, care in relatie cu banca unde ai cont iti permite sa cumperi produse doar apropiind telefonul de un POS compatibil).

3. E greu de spus pentru ca in general lucrurile merg in sens invers, iPhone e avangarda noilor tehnologii, celelalte produse Apple implementandu-le ulterior. Dar daca ma gandesc putin, radio-ul FM care a aparut in 2009 la iPod Nano 5th ar fi un exemplu interesant, e chiar de mirare ca n-a fost deja implementat pe iPhone. Se pare ca lipseste doar API-ul, antena radio emisie-receptie gasindu-se si la 3GS si la 4.

4. De la primul model incoace lista de cerinte a tot scazut, insa au ramas cateva probleme si sunt convins ca unele dintre ele nu vor fi prea curand rezolvate. Una dintre ele se refera la baterie. Nu vreau neaparat sa o faca replaceble pentru ca designul ar avea serios de suferit, dar mi-as dori una mai reliable decat cele de pana acum. In domeniul bateriilor s-au facut cele mai mici progrese in ciuda importantei lor majore la produsele mobile. In loc sa aud ca au facut-o de N ori mai mare, as vrea s-o faca de N ori mai buna, mai durabila si mai eficienta. Apoi, as vrea speakere mai bune, neaparat stereo. Nu in ultimul rand, sa renunte la traditionalul conector branduit, asa cum Nokia a renuntat la PopPort si a adoptat standardele MiniUSB si Micro USB cu ani buni in urma. Card de memorie nu cred ca vor implementa vreodata, dar nici nu mi se pare foarte necesar, si in plus produsul si-ar pierde din aspectul curat si simplu de pana acum.

Semnătură 

MacBook Pro 13” 2009
iPhone 6S Space Gray 64 GB
AirPort Express

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: ORADEA
Macuser din: 19.12.09

daca vrei iphone iti cumperi unul,iti asumi defectele pe care le are-chiar daca are ff putine
daca vrei un….....HTC iti ei unul asumanduti defectele pe care le are
deci fiecare cumpara ce vrea si da ASTEPTAM IPHONE din 2011

Semnătură 

iMac 27’‘-i5 quad core
macbook pro 17” core 2 duo 2.8GHz
powerbook g4 12’‘
ifon 3gs:>:>
iPod clasic 80GB
ipod shuffel-first gen
apple TV-first gen

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10

Pregăteşte Apple “cardul de debit” iPhone5?
http://www.zf.ro/business-hi-tech/pregateste-apple-cardul-de-debit-iphone5-7490917

2 din 2
2