Service iPhone
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.04.10

Cine cunoaste un service bun pentru un iPhone ce necesita putina ingrijire medicala.De preferat in Iasi.
Mumltumesc!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

ce trebuie sa faci la el ?
daca ai putina indemanare te descurci la unele lucruri…

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
hamilton - 19 Septembrie 2010 09:34 PM

ce trebuie sa faci la el ?
daca ai putina indemanare te descurci la unele lucruri…

Vreau sa cred ca am, dar mi-am dovedit singur ca uneori nu e bine sa faci toate lucrurile singur.Telefonul avea o problema de ceva vreme(am mai avut cateva threaduri cu el) , nu aparea nimic cand era pus la incarcat, nici o baterie,nada,dar dupa un restart bateria era in functie de cat a stat la incarcat ,plina.A inceput sa dea astfel cu cateva luni inainte de marea lui criza,uneori trebuia sa scot mufa si sa o pun la loc de cateva ori pana cand aparea semnul de incarcare.Am schimbat cablu crezand ca e cablu, cu unul fake,aici degeaba cablul ala nu functiona deloc,asa ca am cumparat unul original iar acela a mers chiar bine la inceput, nu face figuri, chiar se incarca la prima introducere a mufei, dar dupa o saptamana incepuse iara, asa ca eram nevoit mereu sa il ‘‘frec’’ putin pana cand facea contactul.M-am hotarat acum 4 zile, ca ar fi o decizie corecta sa ii dau un reset si erase, cu gandul ca poate softul e implicat in aceasta poveste(pentru ca totusi telefonul se incarca, daca era tinut cu mufa in el,iar dupa un restart aparea acest lucru si in logoul din dreapta sus).am incarcat telefonul,dar aici am gresit, pentru ca bateria era cam 75% si i-am dat un erase peste noapte.dimineata telefonul era inchis si cand am incercat sa il deschid, a aparut marul, un loading peste el si gata,THE END.Am incercat DFU mode, dar daca il conectez imi zice ca e unable to recognize the device tralala,am cumparat si un dock dar nici asa nu merge.De asta ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa il duc la un service, poate sunt deslipiti conectorii de la mufa de alimentare, si poate de asta nu il vede PC-ul.
E un 2G telefonul,dar e o bijuterie.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Da,se pare ca unul sau mai multi pini nu isi mai fac treaba in sensul ca ori sant prea oxidati ori sau deplasat umpic de la locul lor de atata frecangeala dea lungul anilor.Se rezolva dar iti ia astia la service cat nu face mai ales ca o simpla curatare ar putea fi suficienta pentru inca o bucata de timp.Am vazut un ipod cu o problema asemanatoare de la un pin indoit numai ca asta incarca insa nu vroia sa se mai sincronizeze.Dupa cate stiu exista si un spray ceva pentru curatat pinii in cazul ca sau prea coclit insa ar putea avea nevoie si de o mica interventie.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
papas - 19 Septembrie 2010 11:23 PM

Da,se pare ca unul sau mai multi pini nu isi mai fac treaba in sensul ca ori sant prea oxidati ori sau deplasat umpic de la locul lor de atata frecangeala dea lungul anilor.Se rezolva dar iti ia astia la service cat nu face mai ales ca o simpla curatare ar putea fi suficienta pentru inca o bucata de timp.Am vazut un ipod cu o problema asemanatoare de la un pin indoit numai ca asta incarca insa nu vroia sa se mai sincronizeze.Dupa cate stiu exista si un spray ceva pentru curatat pinii in cazul ca sau prea coclit insa ar putea avea nevoie si de o mica interventie.

Multumesc pentru sfat.Am sa incerc spray.Dar nu cred ca am sa scap asa usor.Totusi macar sa il vada iTunes-ul ca sa ii dau un restore.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

uitate atent si verifica daca ai ceva indoit,foloseste si o lanterna in caz ca nu se vede bine,apoi foloseste un ac ceva sal sau sai indrepti dar cu mare atentie sa nui atingi intre ei ca poti face un scurtcircuit si ajungi la alte belele.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT