Hello all,
de ceva butonul iPhone-ului meu First Gen făcea nazuri așa că l-am desfăcut și am constatat că cablul cu mufa jack și toate cele este puțin perforată și plină de mizerie motiv pentru care a a trebuit înlocuită. Cea mai comodă și mai ieftină variantă a fost să iau din Cluj de la un service gsm o bandă originală e la un alt iPhone care a venit cu tot cu carcasa de aluminiu. Cum aceasta arăta mult mult mai bine decât a mea am decis să o montez ca atare fără să îmi bat capul să mut cablul. Problema este însă că între noua carcasă și rama cromată rămâne în partea cu butonul de power un spațiu cam de un milimetru după cum se vede din poza din linkul alăturat:
http://img340.imageshack.us/img340/12/img0051cj.jpg
Având în vedere că noua carcasă de aluminiu este una originală, întrebarea mea este: de ce rămâne spațiul acela acolo? Nu am montat-o eu bine sau e posibil să fie îndoită în urma procesului de desfacere a telefonului? Tind să cred că nu e cazul din urmă pentru că, după cum se poate vedea din poză, distanța dintre carcasă și ramă este una uniformă pe întreaga lungime a telefonului.
Merită să-l desfac încă odată pentru a încerca să așez carcasa mai bine, sau să o las baltă. Mă gândesc că în felul acesta telefonul se va umple din nou de praf in no time.
Așadar, ce să fac, ce să fac…
Mulțumesc anticipat pentru sfaturi și ajutor!