De cateva saptamani am observat o eroare in safari legata de flash,problema e ca nu apuc sa selectez dismiss iar apoi safari nu mai raspunde decat cu forse quit iar in ultimul timp am aceasta problema tot mai des.
Stie cineva de ce sau ce pot face?
Si eu am aceasta chestie de un timp, dar nu ma prinsesem ca era din cauza flash-ului. Aparea spirala mortii si unica solutie era force quit. In fereastra de la force quit scria “safari not responding”.
si cam ce spune eroarea aia? ca la mine merge totul bine. mie ultima oara cand mi-a crapat safari a fost acu o ora, dupa ce am dat submit la un comment pe flickr. ah, si bine ca mi-am amintit sa ma duc sa vad daca a apucat sa faca submit.
Pai problema e ca nu apuc sa citesc ce spune eroarea pentru ca safari nu mai raspunde,nu apare nici rotita BSOD dar nu pot da click pe nimic,doar force quit.
Sper sa apuc sa fac repede un print screen cand mai apare sa pun aici o imagine.
ce-ati facut bre, l-ati pus pe ala beta pe 64biti?
Eu nu,daca aveam o parere buna despre flash pe mac poate il instalam.
Problemele au aparut de cateva saptamani,rar,nu bagam in seama dar in ultimul timp am patit zilnic.
Eu fix de atunci am probleme de cand am facut update la Flash-u’ acela care lucra cu hardware la decodare… Acum vreo 3 saptamani am facut update, daca tin bine minte. De atunci mi-au aparut problemele, de aceea m-am gandit ca probabil de la Flash este…
Eu fix de atunci am probleme de cand am facut update la Flash-u’ acela care lucra cu hardware la decodare… Acum vreo 3 saptamani am facut update, daca tin bine minte. De atunci mi-au aparut problemele, de aceea m-am gandit ca probabil de la Flash este…
Foloseşte cu încredere Uninstallul de la Adobe.
Apoi re-instalează!