Google avertizeaza
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

am dat un search pe google pt “windows seriall number” (doar asa, de test….nu in alte scopuri) si mi-a dat o serie de link-uri. la accesarea oricarui link se primeste mesajul din poza….

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

la mine nu, e mai prietenos poate…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

ba arata acelasi lucru, daca dai click pe unul din ele. si la mine arata.
dar asta nu inseamna ca nu poti continua…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05
szhoul - 15 Septembrie 2006 10:34 PM

ba arata acelasi lucru, daca dai click pe unul din ele. si la mine arata.
dar asta nu inseamna ca nu poti continua…

E simplu. Daca la un furt folosesti masina vecinului, la ancheta o popreste si pe ea. Se protejeaza baietii de mînia lui Bill.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

poate unii dintre voi stiu dar altii poate nu: daca deschideti un astfel de site de pe o masina win va incarcati de pop-up-uri si alti carcalaci, viermi etc. in alta ordine de idei, un astfel de site e f bun pt cei cu win sa testeze buna functionare a sistemelor de protectie (firewall, antivirus etc)  cool smile

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!