Salutare,
Mă interesează, pentru Apple OS X 10.4.11, dacă există un soft de monitorizare a timpului lucrat. Să vă explic.
Să presupunem că am un client care e din altă parte a lumii. Dorește să îi fac un proiect dar intenționează să plătească la oră.Consideră că ar fi mai corect decât stabilirea unui buget. De unde pot lua un soft care:
1. Să mă lase să îmi creez un folder pentru clientul/proiectul respectiv
2. Să îmi monitorizeze lucrul pentru proiectul/clientul care eu îl desemnez și pentru care intenționez să lucrez (se presupune că voi lucra sporadic pentru un client/proiect, 2 ore pe zi timp de trei zile)
3. Să îmi facă capturi de ecran atât timp cât am softul activat, să le copieze in folderul destinat clientului/proiectului dorit și să mă lase să fac și câte un scurt memo la fiecare captură de ecran
4. Chiar dacă clientul nu este online în momentul în care lucrez, să îi trimită notificări cu evoluția proiectului și screenshoturile făcute.
5. Să mă lase, la cererea clientului, să șterg anumite intervale orare care nu-i convin clientului și să îmi recalculeze timpul lucrat pentru proiectul respectiv
6. Să îi pot da fie un singur tarif orar în baza căruia să îi calculeze clientului cât are de plătit, sau la nevoie să îi pot da eu un tarif separat pentru fiecare proiect/client
7. În cazul în care sunt offline - nu am internet din varii motive - să îmi înregistreze timpul respectiv cu mențiunea offline, dându-i clientului posibilitatea de a contesta, la nevoie, suma datorată pentru lucrări offline.
La nevoie, cât ar costa un astfel de program.
Sper că m-am făcut înțeles.
Sebastian